Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kritik maç!

Yazının Giriş Tarihi: 16.12.2016 00:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.12.2016 00:05

 

Bursaspor, ligde 15.haftanın kapanış maçında kendi sahasında Antalyaspor’u ağırlayacak.

Teknik Direktörlüğe Rıza Çalımbay’ın getirilmesinin ardından Güney ekibinde müthiş bir çıkış başladı. Başarılı teknik adam üst üste kazandırdığı 3 puanlarla farkını ortaya koydu. Özellikle geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’yi mağlup ederek hem çıkışını sürdürdü hem de büyük bir moral motivasyonu kazandı.

Bursaspor’da ise her ne kadar üst sıralarda yer alınsa da istikrarın bir türlü sağlanamaması, özellikle hücum hattında sıkıntı yaşanması dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Beşiktaş karşısında sergilenen futbol memnun etse de iki penaltı golü ile alınan yenilgi üzüntü yarattı.

Bu arada puan farkı olan Osmanlıspor ve Torku Konyaspor’un da arkadan gelip arayı kapatması da Antalyaspor maçının önemini arttırdı.

Bu açıdan da baktığımızda Antalyaspor maçının önemi bir kat daha artıyor. Rakiplerin önce oynayacak olması hem avantaj hem de dezavantaj olabilir. Ama bunu fırsata çevirmek Timsah’ın elinde.

Osmanlıspor ve Torku Konyaspor maçlarını kazandığı taktirde Bursaspor’un üzerine çıkacaklar. Ama haftanın kapanış maçında yeşil beyazlılar kazandıkları taktirde tekrar yerine yükselecek.

İşte bunun bilinci ile Timsah, moral motivasyonunu yüksek tutup, bu maça hazırlanmalı ve taraftarlarının da desteğiyle 3 puanı alıp yoluna devam etmeli.

Yeşil beyazlı taraftarların da artık bir takım hesapları, düşünceleri kenara bırakıp takıma tam anlamıyla destek olmalı. Bu takıma gönül veren herkes başarılı olmasını istiyor. Başarı da destek olmaktan, birlikte hareket etmekten, sabretmekten, takıma sahip çıkmaktan geçiyor. Bunu yapabiliriz.

Sıralamanın değişme ihtimalinin bulunduğu haftada Antalyaspor maçı psikolojik açıdan da önemli. Bu nedenle yeşil beyazlı ekibin 3 puanı alıp yoluna devem etmesi için elimizden geleni yapmalıyız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.