Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kritik haftalar

Yazının Giriş Tarihi: 06.04.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.04.2019 00:00

Bursaspor lige verilen uzun aranın ardından Aytemiz Alanyaspor maçı ile birlikte tehlikeli bölgeden uzaklaşma savaşının startını verecek.

Ligde sıkıntılı bir dönem yaşayan ve alt sıralardan bir türlü kurtulamayan yeşil beyazlı ekip, son haftalara girilirken kritik maçlara çıkacak. Bunun startı da bir anlamda yarın Alanya’da verilecek.

Aytemiz Alanyaspor maçı bu açıdan büyük bir ö8nem taşıyor. Kesinlikle kazanılması gereken maçlardan birisi. Çünkü Timsah, kalan 8 maçından 3’ünü evinde 5’ini deplasmanda oynayacak. Bu tablo da gösteriyor ki yeşil beyazlı ekibe deplasmanda bir galibiyet gerekiyor. Bu da neden Aytemiz Alanya maçı olmasın?

Çünkü burada alınacak üç puan hem takımı rahatlatacak hem de önümüzdeki haftalar için bir moral kaynağı olacak. Ayrıca önümüzdeki hafta iç saha maçının da kazanılması ile bir seri yakalanmış olacak.

Bu zorlu maç öncesi Tunay ve Barış’ın takıma dönmesi çok iyi oldu. Ancak iki sürpriz sakatlık yeşil beyazlı ekipte moralleri bozdu. Özellikle Shehu’nun sakatlığı ve bu hafta takımda olmaması büyük bir kayıp. Bir de Sakho var ki.. Onu sormayın gitsin. Lige verilen arayı en kötü geçiren isimlerden birisi oldu. Bir de üstüne ‘belim ağrıyor’ diyerek son hafta antrenmanlara katılmadı.

Teknik Direktör Samet Aybaba’nın dediği gibi; ‘Sakho’nun hem belinde hem de kafasında problem var.’ Bu durumdaki Sakho oynasa ne olur, oynamasa ne olur gerçekten tartışılır. Onca sorun arasında, onca problem arasında bir de Sakho’nun ki gerçekten can sıkan cinsten.

Tüm bunların ışığında yeşil beyazlı ekibin Alanya’dan alacağı üç puan her şeyin ilacı olur. En azından bu zorlu deplasmanda kaybetmemek gerekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.