Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kritik geri dönüş

Yazının Giriş Tarihi: 27.11.2018 00:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.11.2018 00:20

Süper Lig'in 13. haftasında Bursaspor,  tarihi bir geri dönüşle altın değerindeki 3 puanı cebine koydu. Hem puan hem para geldi. Derin bir oh çektik. Sonunda galibiyet orucunu bozduk. Beraberlikte iyi sonuç ama galibiyet gibisi yok. Çok kritik bir haftada tarihi geri dönüş yaşatan takıma ve Samet Aybaba'ya teşekkür etmek şartoğlu şart. Gerçekten zoru başardılar ve geri dönüşlerin hastası olduğumuzu bir kere daha ilan ettiler. Teşekkürler takım teşekkürler Samet hoca.

Takım çok istedi, yenik duruma düşse de oyundan düşmedi. Pes etmedi. Bu tablonun perde arkası da maç sonrası Samet Aybaba'nın yaptığı basın toplantısında ortaya çıktı. Takıma yönelik yaptığı ,“Ben bu takımın teknik direktörü olmak istemiyorum. Böyle isteksiz, ciddiyetsiz ve amaçsız bir takım olamaz. Benim oyuncularım sizler değilsiniz. Ya ikinci yarı çıkıp bu oyunu değiştirirsiniz ya da bundan sonraki günler çok daha kötü geçer” konuşmasıydı bize 3 puanı getiren. İkinci yarıdaki o muhteşem oyunun fitilini ateşlemişti bu cümleler. Vallahi helal olsun.

Samet Hoca'nın özel bir teknik direktör olduğunu düşünüyorum nedenine gelince. Altyapıdan A takım kadrosuna çok önemli monteler yapıyor. Yani bu durumun farkında olmak her zaman şart. Altyapıdaki bu ince çalışma devam ederse Bursaspor'un açgözlü menajer tayfasına bir kuruşu bile gitmemiş olur. Kendi futbolcusunu kendisi yetiştirir. Ertuğrul Ersoy, Okan Koçuk, Burak Kapacak, Furkan Soyalp, Ramazan Keskin, Muhammed Şengezer, Furkan Ünver, Çağatay Yılmaz, Muhammed Emin Sarıkaya, Ali Akman ve Ataberk Dadakdeniz. Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz mükemmel. Bu çocuklar hep oradaydılar ve sadece Samet Aybaba oraya bu oranda ciddiyetle eğildi. Onlara yakın ilgi gösterdi ve altyapıyla dirsek temasına geçti. Yetenekleri keşfetti ve şans verdi. E fena da olmadı değil mi? O nedenle Samet Hoca'ya karşı daha saygılı eleştiriler yapmakta yarar var. Vakıfköy'e kimse bu şansı vermemişti.

Gelelim VAR belasına. Vallahi de billahi de bıktık. Önceden hakemlerden canımız yanıyordu. Şimdi hem hakemlerden hem de VAR'dan yanıyor. Nedir bu çilemiz kardeşim anlamadım ki? 2 pozisyonumuz VAR'a kurban gitti. Nedir bu Bursaspor takıntınız? Anlaşılır gibi değil. O nedenle temiz gollerle hem VAR'ı hem de Hakemi işte böyle yeneceksin. Ligin başındayken uğradığımız VAR haksızlıklarına seslerini çıkaramayan şehzadeler şimdi uğradıkları VAR haksızlıkları yüzünden meliyorlar. Geçin kardeşim bu ayakları. O zaman Bursaspor'un uğradığı haksızlıklara tepki verebilseydiniz sizin başınıza da gelmezdi. Adaletli olmayı öğreneceksiniz.

Böyle galibiyetlere hasret kalmıştık. Özellikle ikinci yarıdaki futbol kalitesine diyecek söz yok. Umut Nayir ve Latovlevichi'nin performansı ise tek kelimeyle müthişti. Erzurumspor ve Antalyaspor ile evimizde oynayacağız. Ben inanıyorum ki Samet Hoca'nın öğrencileri bu önemli 2 eşiği de puan alarak atlayacaklar. Ama bir uyarı da sayın başkana yapmakta yarar var. Allah aşkına Ali Ay, bu iki hafta boyunca totem yapın ve para yok deniz bitti gibi açıklamalarınızla futbolcuları demotive etmeyin.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.