Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Keyfinize bakın

Yazının Giriş Tarihi: 30.10.2017 00:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.10.2017 00:14

Önce 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Bursaspor tribünlerinin coşkusunu hayranlıkla izledim. Haklarını vermek lazım, harika bir bayram kutlaması oldu. Biz ülke insanı olarak bir olunca birlik olunca önümüzde hiçbir engel yoktur. Böyle milli duyguları sözü yaşlı bir şekilde hayranlıkla izliyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene.

Sonra da farklı galibiyetten dolayı Bursaspor'u kutluyorum. Onların da hakkını verelim. İkinci yarı Bursaspor'u da hayranlıkla izledim.

Antalyaspor'un iyi oyunculardan kurulu bir oyuncu grubu olduğunu biliyoruz. Kalburüstü oyuncuları var ama takım değiller. Tabii ki bu Bursaspor'un galibiyetini gölgelemez.

Bursaspor'un tek sıkıntısı oyunu rakip yarı alana yıkamamak ve oyunu kopuk kopuk oynaması. Golü bulup öne geçinceye kadar bu sıkıntı doğurur çünkü golü her zaman bulmak mümkün olmayabilir.

Ancak Bursaspor'un golü bulması demek daha sonraki dakikalar için sazı eline alması demek. Çünkü takımda Batalla ve Behiç gibi öyle usta, öyle topa hükmeden ayaklar var ki; sazı ele alınca başlıyor tribünleri coşturan nağmeler.

Bursaspor bu oyunla ve bu oyuncu yapısıyla öne geçtiği her maçın favorisidir. Az önce söylemeye çalıştığım gibi gol atıncaya kadar yeşil beyazlılara sabretmek gerekiyor. Daha sonrasında keyfinize bakın.

Geçen yazılarımda da belirttmiştim Bursaspor, müthiş taraftarıyla içerde her maçın favorisidir.

Artık deplasman galibiyetleri almak lazım ki zamanı da geldi.

Le Guen'in savunma kurgusundaki değişikliği ise gereksiz buluyorum. Tıpkı Tudor'un macera araması gibi.

Çünkü sistemler oyun içerisinde değişiklik gösterir. Her rakibe aynı sistemle ve aynı kurguyla oynamanız her zaman mümkün olmayabilir. Bunu rakibin oyun şekli, skor, saha şartları, ihtiyaç duyulan puan gibi kriterleri vardır ki bu konuyu daha sonraki yazılarımızda irdeleriz.

Bursaspor'u bir kez daha farklı galibiyetinden dolayı kutluyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.