Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazanma zamanı

Yazının Giriş Tarihi: 21.01.2018 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.01.2018 00:00

Bursaspor, ligin ikinci yarısının startını bugün Medipol Başakşehir maçı ile veriyor.

Yeşil beyazlı takım ligin ikinci yarısına 3 yeni transferi ile başlıyor. Bu 3 yeni transferden sadece Musa Sow’un bugün sahada olması bekleniyor. Diğer oyuncuların ise önünüzdeki haftaya kadroya girmesi bekleniyor.

Rakip Bursa’ya lider olarak geliyor. Yeşil beyazlı takım böylesine maçlara ayrı bir hava, ayrı ve heyecan, ayrı ve motivasyon ile çıkıyor. Bu da Bursaspor’a gönül verenleri umutlandırıyor.

Her zaman olduğu gibi yeşil beyazlı taraftarlar da tribünleri bugün mutlaka dolduracaktır. Onların desteği yine takımı ateşleyecektir. Bursaspor zaten taraftarının desteğini tam olarak arkasında hissettiğinde her rakibi dize getirebilir. Bunun örneklerini geçtiğimiz yıllarda birçok kez gördük, yaşadık. Yeter ki tribünler o desteği versin..

Teknik Direktör Paul Le Guen artık rakibi tanıyor. Tüm takımlarla en az bir kez karşı karşıya geldi. Bu nedenle Başakşehir maçı İstanbul’daki ligin ilk maçındaki olmayacaktır. Rakibin kadrosu her ne kadar çok güçlü olsa da, kadro çok geniş ve kaliteli isimlerden oluşsa da her takımın kaybedebileceği gerçeğinden hareketle ‘neden olmasın?’ diyorum.

Tribün desteğini tam olarak arkası alacak olan Bursaspor bugün kaybetmeyecektir, hatta kazanacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.