Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazanın bu maçı

Yazının Giriş Tarihi: 10.05.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.05.2019 00:00

Hayati Göztepe maçı öncesine bakıyorum. Kazanmaktan başka çaresi olmayan bir Bursaspor. Ama kazansa da ipleri kendi elinde olmayan bir Bursaspor. Elbette ki önce rakibini yeneceksin. Yani Göztepe’yi. Aslında avantaj yeşil beyazlılardaydı. İşi Göztepe’nin Başakşehir’i deplasmanda yenmesi bozdu. Bunu kimse beklemiyordu ve rakipler psikolojik olarak dibe vururken, Göztepe avantaj yakaladı. Futbol gerçekten çok ilginç bir oyun. Her şeyin olabileceği ve hiçbir takımın maçı oynamadan kazandım diyemeyeceği bir oyun.

Şampiyonlar liginde Liverpool’un Barcelona, Tottenham’ın da Ajax deplasmanında yaptıklarını gördükten sonra futbolda imkansız yoktur felsefesine bir kez daha inandım.

İnanırsan başarırsın. Elbette ki artık her şey kendi elinde değil Bursaspor’un. Diğer maçların sonuçları çok önemli. Ama önce sen rakibini yeneceksin. Göztepe karşısında alınacak bir galibiyet kapan iki haftadaki 6 puana ortak yapar Bursaspor’u. İmkansız mı hayır zor mu evet çok zor.

Bu maçta Sakho yerine Umut oynayacak. Barış, Tunay sakat Yusuf cezalı. Önemli oyuncular. Ama yerlerine forma giyecek oyuncuların da ellerinden geleni yapacağına inanıyorum. Bu maçın hazırlığı, motivesi, konsantrasyonu için ekstra şeyler yapmaya gerek yok. Bu maç bu takımı buraya getiren futbolcuların yine bu tablodan kurtarmak için yapacakları onur mücadelesini ifade ediyor. Ya bu ayıbı temizlemek için kazanacaklar ya da Bursaspor’u küme düşüren oyuncular olarak tarihe geçecekler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.