Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaybetmemek gerek

Yazının Giriş Tarihi: 22.10.2017 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.10.2017 00:02

Deplasman maçları önemli. Takımların ligdeki yerlerini belirleme açısından önemli. Futbolda iki kural bir içerde puan kaybetmeyeceksin, dışarıdan toplayabileceğin kadar puan toplayacaksın. Hatta yenemiyorsan yenilme.

Bursaspor oynadığı 4 deplasman maçından üçünü kaybetti birini kazandı. Beraberliği yok.

Rakip Sivasspor'a baktığımızda sahasında oynadığı 4 maçın ikisini kazandı ikisini kaybetti. Beraberliği yok. Yani Sivasspor'un kendi sahasında Bursaspor'un deplasmanda beraberliği yok. Bugün iki takım karşılaşıyor maç ne olur? Zor soru.

Kadro yapılarına baktığımızda maç sanki ev sahibine biraz daha yakın duruyor. Bunu söyleten Sivasspor'un içerdeki performanslı değil, Bursaspor'un deplasman karnesi. Sanki Bursaspor deplasmanda kırılgan bir futbol oynuyor.

Ancak geçen haftaki 3-1 kazanılan Osmanlıspor maçında verilen olumlu sinyaller  bu düşünceyi biraz kırabilir. Osmanlıspor maçını hatırlayın o maçta Bursaspor hep doğruları yaparak kazandı. Penaltı kaçtı geriye düştü ancak Batalla sazı eline alıp arkadaşlarıyla müthiş bir geri dönüşe imza attılar.

Geçen yazımda da belirtmiştim Bursaspor'un deplasmanda kazanma, kazanamıyorsa en azından puan alma kimliğini yakalaması gerekiyor. Sanırım Le Guen bu çalışmaları yapıyor.

Sivasspor maçından üç puanla dönülmesi sürpriz olmaz. Ancak Osmanlıspor maçındaki doğrular yapılırsa. Batalla'ya yine çok iş düşecek. Ataklara yön verecek. Kırmızı kart cezalısı Kembo'nun eksikliği şüphesiz hissedilecek.

Deplasman maçlarında fazla pozisyon bulamazsınız. Bu bütün takımlar için geçerli. Burada da son vuruşların önemi ortaya çıkıyor. Yani buldun mu atacaksın, kaçırmayacaksın.

Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. İçimden bir ses Stancu gol atacak diyor. Bakalım hayırlısı. Başarılar...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.