Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaybetmeme alışkanlığı

Yazının Giriş Tarihi: 06.11.2016 23:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.11.2016 23:29
Bursaspor Karabük deplasmanından bir puanla dönerek en azından son haftalardaki kaybetmeme alışkanlığını sürdürdü.

Bu açıdan baktığımızda kazançlı bir haftayı geride bıraktık diyebiliriz.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, savunmada yine tercihini Şamil-İsmail ikilisinden yana kullanırken, orta sahada bu sezonun ‘nöbetçi golcüsü’ Jorquera’yı ilk 11’de sahaya sürdürdü. John kulübeye çekilirken Kubilay ve Deniz ikilisi aynı anda sahada yer aldı.

Böyle bir kadro yapısında Batalla’nın liderliğinde ilk 45 dakikada rakip kalede pozisyon da üreten yeşil beyazlı ekip, kendi kalesinde de Harun’a kadar ulaşmayan tehlikeler yaşadı.

Geçtiğimi hafta sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Merter orta alanda yine savaşçı kimliği ile ön plana çıkarken, Jorquera’nın varlığı da Batalla’nın yükünü oldukça hafifletti. Ancak, Kubilay-Deniz Yılmaz ikilisi birbirleri ile anlaşmakta zorlandılar. Bu da hücumda rakip ceza alanındaki topla son buluşmalarda sıkıntı meydana getirdi.

Özellikle Deniz’in maç eksiği fazlasıyla göze çarptı. Belki de değişiklikte Kubilay yerine Deniz tercih edilebilirdi.

Değişiklik demişken, Kubilay’ın çıkışından sonra Batalla’nın yaklaşık 10 dakika kanada verilmesi de yeşil .eyazlı ekibin hücum dengesini alt üst etti. Bir anlamda Bursaspor sahada 10 kişi kaldı, Batalla gibi bir silahı etkisiz bir alana atmakla rakibin ekmeğine de yağ sürüldü. İki değişiklik aynı yapılamaz diye bir kural mı var, 10 dakika beklemenin anlamı yok, öyle değil mi?

Sonuç alarak her iki yarıda her iki takımda pozisyon buldu. Zaman zaman tempo yükseldi, zaman zaman düştü. Her iki takında kazanma şansı yakaladı ama olmadı.

Timsah kazansaydı sıralamada bir basamak daha yukarıya çıkacaktı. Bu açıan bir şans kaçtı. Ama gol yemeyerek, kaybetmeme alışkanlığını sürdürdü, bu açıdan da olumlu bir hafta geride kaldı diyebilirim.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.