Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kardeş payı

Yazının Giriş Tarihi: 16.12.2018 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.12.2018 00:01

Antalyaspor yenilgisinin ardından Göztepe deplasmanına giden Bursaspor'un payına yine beraberlik düştü. İki kardeş takımın mücadelesinde kazanan olmadı. Puanlar kardeş payı yapıldı bu kez. Samet Aybaba'nın öğrencileri ilk yarında heyecanlandıran futboluyla göz doldururken, ikinci yarıda derse gelmeyen öğrenciler gibiydi, ara ki bulasın.

Beni en çok sevindiren ise kaleci Muhammed'in sağlam ve güven veren duruşuydu. Çok şükür ki iki kalecimiz de kaya gibi. Kıskananlar çatlasın nazar değmesin. Hem Okan hem de Muhammet'le yüzümüz inşallah hep gülecek. Bu arada geçen hafta takımda olmayan Aytaç Kara'nın varlığına da bin şükür. Hırsıyla yine göz doldurdu. Bu çocuk bu takıma yakışıyor kim ne derse desin. Deplasmanda üstelik Göztepe karşısında alınan 1 puan ballı ekmek kadayıfı kıvamında. Ama gönül ille de 3 puan istiyor ne yapalım.

Kırılma maçlarında payımıza düşen hep hayal kırıklığı gerçekten. Önce Antalyaspor şimdi de Göztepe. Aslında 6 puanı cebe koyup sol şeritten 4. vitese takıp devam etmeliydik. Ama takımın kalitesi bu. Samet hoca da istediği oyunu futbolculara yüklese de elde edeceği verim bu. Hayaller kurmamak lazım.  Dediğim gibi kızmaya gerek yok. Futbolcular yetenekleri ölçüsünde ellerinden geleni yapıyorlar. Bizde şapkadan tavşan çıkarmalarını dört gözle bekliyoruz.

En iyisi çıtayı yüksek tutmadan, umutları kırmadan ve bir de şapkadan tavşan çıkmayacağını aklınızın bir köşesinden çıkarmadan ve en önemlisi sakata gelmeden bu sezonun geçip gitmesini bekleyeceğiz. Yoksa böyle heveslere kapılırsak, kursağımızda kalır çok üzülürüz. Beklentiyi büyük tutmayalım. 3.vitesle yavaş ama dikkatli gidelim kafi. Elde neyimiz var onlara bakmadan sabırsız olmamak lazım. Eğer borçlardan yakamızı sıyırırsak forvet ve orta saha desteğiyle daha özgüvenli hareket edebiliriz Samet Hoca’nın elini de daha güçlendirebilir.

Göztepe taraftarına özel bir alkış göndermek istiyorum bu arada. Deplasmana giden Bursaspor taraftarlarını gerçekten çok kral karşıladılar. Hazırladıkları kumanyaları Bursaspor taraftarlarına ikram etmişler. İşte sporda olması gereken şık hareketler bunlar. Sporda var olan rekabete bu tür hoşlukların da yansımasıyla iş bambaşka bir ivme kazanıyor. Helal olsun diyorum ve bu sinerjinin bütün takım taraftarlarına örnek olmasını diliyorum.

İki kardeş takımın mücadelesinde bir başka güzellik daha yaşandı. Maç öncesi Kızılay ile beraber önemli bir organizasyona imza atıldı. İki takım taraftarları yanlarında getirdikleri oyuncak, atkı ve berelerini Kızılay aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderdi. 2 puanı İzmir'de bıraktık belki ama bu muhteşem organizasyonla miniklerin elleri eldiven, boyunlar atkıyla, kalpleri de oyuncaklarla ısındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.