Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalkavan, aynı nakarat!

Yazının Giriş Tarihi: 24.07.2020 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.07.2020 00:00

Bursaspor play off yolunda büyük fırsat tepti. İşi zora soktu. Adana Demirspor ile berabere kalan Bursaspor'un kaderini, deplasmanda alacağı sonuç belirleyecek. Ama hakemlerle başımız belada. Allah aşkına takımların akıbetine aldığınız yanlış kararlarla yön vermeyin. Takımlar kozlarını bırakın sahada paylaşsınlar. Siz niye müdahil oluyorsunuz. Sözüm elbette Mete Kalkavan'a. Bugüne kadar görev aldığı Bursaspor maçlarında üzerine düşeni her zaman yaptı ve aldığı kararlar ile taraftara saç baş yoldurdu. Kalkavan yine yanıltmadı. Ezbere bildiğimiz nakaratı bir kere daha tekrarladı.

Karşılaşmada Bursaspor'un lehine faul çalması, ya da kart göstermesi için rakip futbolcuların Seleznov’un ayağını kırmaları gerekiyordu sanırım. Seloznov, yerden kalkamadı ki futbol oynasın. Adamı tekme manyağı yaptılar. O kadar yere düştü ki fauller konusunda da inandırıcılık ortadan kalktı. Yediği tekmelerin acısını sanırım bir o bilir. Ama çalınmayan düdüklerin, verilmeyen kartların acısını da en iyi bilen taraftar.

Böyle iş bilmez hakemlerin yüzünden bu camia çok çekti. Hep merak etmişimdir! Evlerine gidip başlarını yastığa koyduklarında vicdanlarından gelen ses onlara ne fısıldıyor? O fısıltıdan rahatsız oluyorlar mı? Gerçekten yeter, düşün Bursaspor'un yakasından.

Bursaspor'un Süper Lige çıkmaması için bütün güçleriyle uğraşıyorlar. O nedenle Adana’da oynanacak rövanş maçı içinde endişelerim var. Hakem kazası yaşar mıyız yine daha öncekiler gibi? Biliyorsunuz bu lige, kazaları yaşaya yaşaya düştük. Vardan verilmeyen gollerimiz, penaltılarımızı iyi hatırlıyoruz. Her şeye rağmen, bütün çirkin ayak oyunlarınıza rağmen Süper Lige çıkacağız. Çünkü ait olduğumuz yer orası.

Futbolculara gelince, Diarra ve Çağlar'ın dışında elle tutulur bir performans göremedim açıkçası. Burak Kapacak'ın performans düşüklüğü de elbette tepkilere neden oldu. E olmaması tuhaf kaçardı. Böylesi hayati bir maçta, ilk 45 dakika kayıpları oynuyorsa herkesin aklına da bir takım sorular gelir. Burak’ı seviyoruz elbette. Adana'da sergileyeceği performans ile de hakkında oluşan bu olumsuz düşünceleri silecektir. Sevgili Burak, geleceğinle ilgili bir planın var ise, önce bu takıma olan sorumluluğunu yerine getirmelisin. Seni tıpkı Enes Ünal gibi çok güzel yerlerde görmek isteriz, alkışlarız. Ama aklını karıştırmalarına izin verme. Oyuna gelme.   

Adana’da, ev sahibi takım stres yönetimini iyi yapamaz ise, Bursaspor atacağı 1 gol ile finale kalır. Ve bu skorla da, tam 25 yıldır süper lig özlemi ile yanıp tutuşan Adana Demirspor’a “başka bahara” cevabını vermiş olur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.