Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaçan balık yine büyük oldu

Yazının Giriş Tarihi: 23.12.2014 09:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.12.2014 09:20

Bu sezon Bursaspor’un kazanamadığı, daha doğrusu kesinlikle 3 puanı hak edip de alamadığı maçlar ligdeki konumunu belirleyecek.

Birde buna tabi TFF, Disiplin Kurulu ve hakemlerin verdiği ve vermedikleri de buna eklenince adeta tuzu biberi oluyor.

Trabzonspor karşısında da yeşil beyazlı takım yine üstün olan, galibiyeti kovalayan, pozisyon üreten taraftı.

Tabi yine maçı koparacak golü atamayan taraf da Bursaspor’du maalesef..

Maçın ilk yarısında üst üste pozisyon bulan yeşil beyazlı ekip, iyi oynadığı bölümde kalesinde şanssız bir gol gördü. Yine de oyundan düşmeyen Timsah, özellikle hücum zenginliği ile üst üste bulduğu gollerle 2-1 öne geçti. 42’de Volkan’ın kaçırdığı ve hemen ardından 43’te Fernandao’nun attığı ama hakemin ofsayt gerekçesiyle vermediği gol, adeta maçın kaderini belirledi. Bursaspor soyunma odasına 3-1 önde gidecekken, son dakikada ‘evlere şenlik’ yenilen golle 2-2 gidildi.

İkinci yarıda da golü koklayan, kovalayan, üretmeye çalışan Timsah’tı. 3-2 öne geçilmesinden sonra yine 4-2 olacak fırsatlar ele geçti ama, ilk yarıda olduğu gibi bunlar değerlendirilemedi. Volkan Şen ve Ozan Tufan’ın tercih hataları, pas-şut tercihlerindeki inanılmaz hataları, 3 puanın kaçırılmasında büyük rol oynadı diyebilirim.

Maçın son bölümünde Volkan Şen’in çok yorulması ve Şener’e hiç yardımcı olmaması nedeniyle yeşil beyazlı ekibin sağ kanadı, rakibin geldiği tek nokta olurken, Fernandao’nun oyundan düşmesi ve orta alanda Bekir’in yeterince oyuna ağırlığını koyamaması da maçın koparılması noktasında Bursaspor’un dezavantajları olarak sıralanabilir.

Savunmada Civelli-Şamil ikilisi zaman zaman aksasa da, Harun’un da birinci golde topu penaltı noktasına yeşil beyazlı takım açısından talihsizlikti.çelmesi, ikinci golde de kendisinin aldığı köşeden golü yemesi

Sonuç olarak Trabzon maçında da; Fenerbahçe, Beşiktaş, Karabük ve Erciyesmaçlarında olduğu gibi maalesef kaçan balık yine büyük oldu.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in tüm bunlar olurken belki de yanında oturan yedeklerin arasında oyuna müdahale anlamında birini bulamaması, bu anlamda elinin kolunun bağlı olması gerçekten çok acı. Bu kadar isteyen, arzulayan, kazanmak isteyen bir takımın yedek bankı bu kadar içler acısı olmamalı. Teknik direktörü bu kadar sadece sahada yer alan 11 oyuncuya mahkum olmamalı.

Devre arasında yönetim kurulunun kesinlikle bu konuda gerekli adımları atmalı, yoksa fırsat olarak görülebilecek bu yılı kaçırırsak herhalde hep birlikte çok üzüleceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.