Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İyi oyun iyi sonuç

Yazının Giriş Tarihi: 01.05.2018 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.05.2018 00:02

İki takımında bulundukları konum itibariyle maçı kaybetmemek için çıktığı maçta, Bursaspor rakibinden baştan sona daha etkiliydi. Özellikle ilk beş dakikadaki baskı gol getirmeliydi ama son paslar iyi değildi.

Konyaspor, iyi savunma yaptı. Sergen Yalçın geldiğinden bu yana gol yemiyorlar. En azından bir puan kötünün iyisiydi Konyaspor için. Ama Bursaspor sahasındaki bu maçı kazanmak için her şeyi yaptı.

Sezon sonunda veda edecek olan Batalla ve soldan Yusuf merkezli ataklar bir hayli etkili oldu. Ama gol sol kanattan Barış’ın yaptığı orta sonrasında geldi. Bursaspor’un kurduğu baskı ve topu kaybettiğinde yaptığı pres, Konyaspor’un çok adamla çıkmasına engel oldu. Ve bu baskının gol getirmemesi futbol adına yazık olurdu.

Konyaspor böyle bir baskıyı kaldıramadı, kıramadı. Üst üste gelen gollere engel olamadı. İkinci golde ligin en formda kalecilerinden Serkan Kırıntılı’nın hatası büyüktü. Ama Ertuğrul’un takipçiliği ilk goldeki Barış’ın ortası kadar güzeldi.

Böyle maçlarda püf noktası kilidi açmak. Yani golü bulmak. Ondan sonrası kolay oluyor.

İkinci yarıda Bursaspor’un oyunu geride kabullenip hızlı hücumlarla farkı arttırmaya çalışması mantıklıydı. Çokta pozisyon bulmasına rağmen son vuruşlarda etkili olamadılar. Uzatma anlarındaki penaltı golüyle konuk takım umutlansa da Bursaspor hak ettiği galibiyeti elde etti.

Tribündeki taraftarlar galibiyetin mimarıydı. Muhteşemdiler. Eski oyuncuları Volkan’a tepki gösterseler de gördük ki ilgin en iyi taraftarlarından birine sahip Bursaspor. Altıncı dakikada Ankaragücü bayraklarıyla Başkent ekibine Süper Lig’e hoş geldiniz şovu da harikaydı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.