Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İyi başladık kötü bitti!

Yazının Giriş Tarihi: 14.09.2020 00:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.09.2020 00:04

Bursaspor, transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle ‘genç’ isimlerle start verdiği lige yenilgi ile başladı.

Tabi burada geçtiğimiz yıldan ‘belalımız’ Adana Demirspor ile ligin ilk maçını oynamak Bursaspor için bir talihsizlikti. Hem tahta kapalı ve transfer yapamamıştık hem de kongre süreci nedeniyle takım bir türlü istenilen hazırlığı yapamadı.

Buna rağmen genç ağırlıklı kadro sahada istekliydi. Özellikle ilk 45 dakikada oynanan futbol, istek, arzu da bunu gösterdi. Maçın hemen başında genç Ali Akman’ın kafa ile topu ağlara göndermesi, Anıl ve Rassul gibi isimlerin arasında kafayı vurması takdire şayandı gerçekten. Hemen ardından Cüneyt’in kale dibinden ters vuruşunu Ataberk’in nefis çıkarması şans olurken, Emirhan ve Özer ile bu bölümde kaçan fırsatlar talihsizlik oldu.

En büyük talihsizlik ise ikinci yarının hemen başında gelen gol oldu. Bu gol yeşil beyazlı ekibin gençlerini oyundan düşürdü. Tam toparlandık ve 63’te rakip kalede Recep ile direğe takıldık. Bu takılma sonrası konuk ekibin yine savunmada adam paylaşımı hatasından gelen ikinci golü kolumuzu kanadımızı iyice kırdı. Üçüncü gol rakip için şans, Ataberk için şanssızlıktı.

Sonuç olarak iyi başladığımız bir mücadeleyi kaybederek lige yenilgi ile başladık ancak bu tür maçları Bursaspor bu sezon çok oynayacak. Önemli olan bunları çabuk atlatmak ve gelecek maça konsantre olmak. Transfer tahtası açılana kadar bu böyle. Ya açılmazsa, işte o zaman bizim tecrübeliler dediğimiz Özer, Recep, Burak Altıparmak gibi isimlerin saha içinde daha fazla ağırlıklarını koyması gerekiyor. Tıpkı dünkü mücadelede Mehmet Akyüz’ün yaptığı gibi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.