Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşler yolunda (mı?)

Yazının Giriş Tarihi: 20.07.2015 00:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.07.2015 00:37

 

Bursaspor, lig öncesi hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.. Yeşil beyazlı ekip ilk dönem çalışmalarını Özlüce Tesisleri’nde yaptı ve 3 günlük Ramazan Bayramı izninin ardından bugün ikinci dönem kamp çalışmaları için Almanya’ya gidecek.

İlk dönem çalışmalarında kondisyon ağırlıklı antrenmanlar yapan ve sağlık kontrollerini tamamlayan Timsahlar, ikinci kamp döneminde özel maçlar ve taktiksel çalışmalara ağırlık verecek.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam da bu kamp döneminde oynanacak olan hazırlık maçları ve yapılacak çift kale maçlarda kafasındaki oyun şablonunu takıma oturtmaya çalışacak.

Kadrosundan Fernandao, Şener, Civelli, Enes gibi oyuncuları kaybeden ve geride kalan sürede de gerekli takviyeleri yapmaya çalışan Timsah, hala transfere nokta koyamadı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ilk kamp dönemini değerlendirirken yaptığı açımlamada, sağ bek, stoper ve forvete mutlaka takviye yapmak istediklerini belirterek, çalışmaların sürdüğünü söylemişti. Bakacak olursak. Sağlam’ın dediği bölgelerde gerçekten eksiklik daha ilk bakışta göze çarpıyor. Yönetimin elini çabuk tutup bu mevkilere belirlenen oyuncuları en kısa zamanda takıma kazandırması gerekiyor.

Bu arada, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Ozan İpek, Aydın Karabulut ve Bakaye Traore’den de oldukça umutlu. Başarılı teknik adam bu üç oyuncunun çok iyi çalıştığını, arzulu olduklarını ve takıma bu sezon büyük katkı koyacaklarına inandığını söyledi. Bu üç oyuncunun geçtiğimiz sezonki durumlarını göz önüne aldığımızda gerçekten takıma katkı sağlamaları durumunda yeşil beyazlı ekibin 3 yeni transferi durumuna gelirler ki bu da geçtiğimiz yıl kulübe sıkıntısı yaşayan Timsah için büyük için avantaj olur.

Almanya kampının da iyi değerlendirilmesi ve gerekli takviyelerin geç kalmaması durumunda Timsahlar lige iyi bir şekilde girecektir. Hele hele Galatasaray ile 8 Ağustos’ta oynanan Süper Kupa maçının kazanılması halinde moral motivasyon da üst seviyeye çıkacak ve lige moralli bir giriş yapılacaktır.

Bu arada taraftarın bu sezonki tutumu da tabi ki büyük önem kazanıyor. Her lafında Bursa’da tekrar eski bütünlüğü sağlamaya kararlı olduğunu tekrarlayan Ertuğrul Sağlam’ın bunu başarması halinde yeşil beyazlı ekip için bu büyük bir itici güç olacaktır.

Timsah Arena’nın tribünlerinin dolması halinde Bursaspor yine zirvenin en iddialı takımlarından birisi olacak ve izlemesi de ayrı bir keyif olacaktır.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.