Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İpler Bursaspor’un elinde

Yazının Giriş Tarihi: 14.04.2019 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.04.2019 00:02

Yazının başlığı sanırım herşeyi anlatıyor. Bursaspor düşer mi düşmez mi derken kalan 6 haftalık fikstüre baktığımızda durumun kritik olduğunu görüyoruz. Burada en büyük avantaj kalan içerdeki 2 maçın da rakiplerle olması. Yine düşmeme mücadelesi veren BŞB Erzurumsporla da deplasmandaki maç çok önemli. Göztepe ve Akhisarsporla Bursa’da oynayacak. 6 maçın 4’ü deplasmanda. Bu da şanssız bir durum. Önümüzdeki hafta İstanbul’da oynanacak Kasımpaşa maçıyla zorlu süreç başlayacak.

Sezon başından beri yeşil beyazlı takımın en büyük sorunu gol atmakta zorlanması ve maç kazanamaması. Maç kazanamayınca da sorun ortada. 13 beraberlikle de ligin en çok berabere kalan takımı.

Şimdi gol atmakta ve maç kazanmakta zorlanan bir takımın kalan 2 içerde 4 dışarıda olmak üzere toplam 6 maçta ne yapacağını inanın kestirmek çok zor.

Trabzonspor maçında Bursaspor kötü mü oynadı? Hayır. Bazı bölümlerde daha üstündü. Ancak gol atamayınca iyi oyunun da bir anlamı kalmıyor.

Mesut Bakkal’ın da elinde sihirli değnek yok. Bunun da bilinmesi lazım. Ama Mesut hocanın bu şekilde gelip de kurtardığı takım sayısını da bir önceki yazımda yazmıştım. 4-5 günlük sürede bir teknik adam takıma çok şey veremez. Ancak gücen verebilir, mental çalışmalar yapar. Bunu da Trabzonspor maçında gördük. Oyuncuların kendilerine güveni yerindeydi. Uzaktan atılan şutlar diğer maçlara oranla daha fazlaydı, bunu da loşa sürede yapılan küçük bir dokunuş olarak görebiliriz belki.

Sonuç olarak, böyle durumlarda kazan maçlarını bitir işi deriz futbolda. Her şey yeşil beyazlıların kendi elinde. Ancak şanssızlık olarak mı yorumlarsınız, kara bulutlar olarak mı yorumlarsınız, beceriksizlik mi dersiniz bilemiyorum ama maalesef tablo ortada. İlerleyen haftalarda neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.