Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İpler Bursaspor’un elinde

Yazının Giriş Tarihi: 21.01.2019 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.01.2019 00:03

Çok şükür futbola kavuştuk. Yıllardır hem izleyici hem de profesyonel olarak futbolun içinde olunca inanın Sevr’e aralarında, sezon bitince ya da milli maç aralarında sudan çıkmış balığa dönüyoruz. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. İşin kötüsü vakit de geçmiyor. Şimdi koca bir 17 hafta bizi bekliyor. Süper lig, 1. Lig, 2. Lig derken sezon sonuna kadar arkamıza yaslanalım, futbolun keyfini çıkartalım. Bizim liglere Avrupa liglerini de eklersek ballı kaymak olur. O zaman iyi seyirler. Bütün takımlarımıza başarılar diliyorum.

Bursaspor, içerde Fenerbahçe maçıyla ikinci yarıya başlıyor. Yeşil beyazlıların iki avantajı var. Birincisi maç Bursa’da. Daha ve seyirci avantajı müthiş olacak. İkincisi de Fenerbahçe bu sezon hiçbir maçta favori değil. Bunu en son Ümraniyesporla oynadıkları kupa maçında gördük.

Ersun Yanal’ın elinde de sihirli değnek yok. Bu kadroyla çok fazla yapabileceği birşey de yok. Ve Fenerbahçe’nin bir galibiyet serisi yakalayabileceğini de sanmıyorum. İngiltere’den birkaç oyuncu gelecek. O da Bursaspor maçından sonra.

Şöyle bir baktığımızda görülüyor ki ipler Bursaspor’un elinde.

İlk yarının bazı maçlarında sergilenen takım halinde iyi oyun, bilinçli futbol ve üretkenlik devam ederse Bursaspor, Fenerbahçe karşısında üç puanı alır.

Yeşil Beyazlıların kampından aldığım bilgiler, kampın iyi geçtiği yönünde. Sakho oynayabilecek duruma geldi, kampta da iyiydi. Samet hoca Sakho’nun hamle oyuncusu olarak ikinci yarıya saklarsa ileride Umut Nayir’le başlar.

Solu otobana çeviren Umut Meraş-Latovlevici ikilisiyle birlikte Aytaç ve Badji oyunda olduğu süre içinde Lima bence kilit oyuncular olur.

Güzel bir maç olması dileğiyle...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.