Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İngilizlerin veled-i zinaları

Yazının Giriş Tarihi: 22.12.2017 00:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.12.2017 00:16

"Kutsal beldelerimizin de hakimiyetini elinde bulunduran Suud ailesi gibi İngiliz beslemeleri de, BAE'nin sahte şeyhleri de, Mısır'ın darbecileri de alaşağı edilecek. Halkın gerçek temsilcileri başa geldiği gün de (Mısır'da Muhammed Mursi'nin yaptığı gibi) istikameti mutlaka Türkiye olacak." Bir önceki yazımda bu satırlarla duygularımı ifade etmiştim. Çok geçmeden de maalesef haklı olduğum teyit edildi.      

BAE'li bakan

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed, geçen gün bir Iraklının attığı tweeti paylaştı. Birinci Dünya Savaşı’nın sonlarında İngiliz kuşatması altındaki Medine’deki kutsal emanetleri kurtarıp İstanbul’a getiren Fahreddin Paşa'ya açıkça 'hırsız' deniyordu bu twette.

Bir iddiaya göre ise bu tweeti atan Alman vatandaşı bir Iraklı ve bölgede faaliyet gösteren bir Alman ajanı! Onu takip edip yazdıklarını retweet eden de BAE'nin bakanı! Bağlantıların giriftliğini görüyor musunuz? Aslında bu durum, cihan harbinden sonra Osmanlı'yı parça parça eden batılıların nasıl bir düzen kurduğunun da açık bir göstergesi.

İşte bu süreçten sonra bugünkü manzarayı umumiye mahkum bırakıldı İslam coğrafyası.

İngiliz müstemlekesi hanedanlar

Başta Suudi Arabistan, Mısır ve BAE gibi başlarında halkını temsil etmeyi hak etmeyen batının kuklası yöneticilerin bulunduğu bu coğrafyada birlik bir türlü sağlanamadığı için her türlü sömürüldük. Tıpkı bir hazinenin üzerinde çıplak ayakla ve boş mideyle oturan Afrika halkları gibi. Arap dünyasında bulunan zengin petrol kaynaklarına rağmen hala refahın halka yayılamamasının nedeni de bu İngilizlerin temsilcisi hanedanlardır.

İngilizler, 1800'lü yıllardan itibaren yaptıkları yoğun çalışmalarla tamamen İslam dünyasının bütünlüğünü bozmaya yönelik bir proje olan Vehhabilik mezhebini yaymaya ve İslam coğrafyasını kuşatmaya başladılar.

Bütün bu çalışmalarında Suud ailesi en büyük yardımcıları oldu. Tam da aradıkları hanedanı bulup Arabistan'ın başına geçirdiler. Mısır'ın durumunu da uzun uzun anlatmaya gerek yok. Bir de bu BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) denilen ülkecik var. Değme İngiliz'e taş çıkaracak kadar kraliçeye gönülden ve sadakatle bağlılar.

Geriye doğru bakacak olursak, bu kukla hanedanların tamamı bir İngiliz projesidir ve yıllar boyunca bu desteklerle gelişip büyüdükleri için hepsine 'İngilizlerin veled-i zinası' demek mümkündür.

Tabiatlarının gereğini yapıyorlar

İşte o yüzden bu İngilizlerin gayrı meşru evlatlarına kızıp da boşuna kendimizi kahretmeye gerek yok. Adamlar tabiatlarının gereğini yapıyorlar.

Biz istediğimiz kadar Çöl Kaplanı Fahrreddin Paşa'nın kahramanlığını, peygamber sevdasını ve açlıkla mücadele ederken canı pahasına yaptığı o müthiş savunmayı anlatalım sonuç değişmeyecektir.

Onların Fahreddin Paşaya da, Osmanlıya da, bugünün Türkiye'sini temsil ettiği için Erdoğan'a da saldırmalarının nedeni bellidir. Onlar kendi gayrı meşru babalarının menfaatlerini korudukları için kim bu menfaatlerine zarar verecek bir eylem de bulunursa onu hedef alıyorlar.

Sonları yaklaştığı için de giderek daha saldırgan olacaklar ama çok yakın bir gelecekte gerçek Arap baharı yaşandığında ise müstemleke valiliğini yaptıkları güçlere sığınacaklar. Tabi kaçmaya fırsatları olursa.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.