Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pazartesi Pazarının Zemini İyileştiriliyor

İlçedeki eksiklerin giderilmesi için çalışmalarına devam eden İnegöl Belediyesi, sanayi bölgesi civarında bulunan Pazartesi pazarında balıkçı esnafının bulunduğu alandaki asfalt ömrünü yitiren alanın zemin iyileştirme çalışmasını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2020 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2020 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pazartesi Pazarının Zemini İyileştiriliyor

İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmada 1000 m3 kazı yapılıp 1200 ton alt temel malzemesi serildi. Çamur olan zemin sağlamlaştırılarak güçlük kazandırılırken çalışma tamamında 250 ton asfalt serimi yapılacak.

YIPRANAN ALANALARDA İYİLŞETİRME ÇALIŞMASI YAPIYORUZ

Çalışmaları beraberindeki heyetle birlikte yerinde inceleyen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ’’Pazartesi pazarında incelemelerde bulunuyoruz. Biliyorsunuz pazartesi pazarı da bizim eski pazarlarımızdan birisi. Kullanım alanı olarak ta büyük bir alan ve bu alanda zaman içeresinde deforme ve yıpranma olduğunu görüyoruz. Bu alanda büyük araçların da pazarın olmadığı günlerde parklanmasından kaynaklı çökmeler olduğunu, bir kısım alanda da yıpranma olduğunu görüyoruz. Burayla alakalı şu anda iyileştirme çalışması yürütüyoruz. Belirli bölgelerde zemin değişimi, belirli bölgelerde hafif bir freze yaparak üzerinden de ince bir kaplamayla alanı daha kullanışlı ve konforlu bir hale dönüştüreceğiz.’’ dedi.

ESNAFIMIZIN TALEBİNİ HAYATA GEÇİRMEK İSTİYORUZ

Bölgedeki esnafın pazartesi günü yapılan pazarın gününün değişim talebi ile ilgili çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Alper Taban, ‘’Burada pazartesi pazarı ile ilgili özellikle bölge esnaflarımızın, sanayicilerimizin bizlerden istek ve talepleri vardı. Özellikle pazartesi pazarının gününün değişmesiyle ilgili. Bu konuda da çalışmalarımızı tamamlamak üzere adımlar atıyoruz. İlk etapta öncesinde tamirat çalışmalarını tamamlayalım istedik. İnşallah bu çalışmaların akabinde de alacağımız bir kararla burada yeni bir düzenlemeyi hayata geçirmek istiyoruz. Çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ederim gerçekten gece gündüz demeden, hafta sonu, bayram-tatil demeden sahadalar. Nerede ne ihtiyaç varsa vatandaşımızın ihtiyacını gidermek üzere çalışıyorlar. Vatandaşımızın ihtiyacı olan, vatandaşımızın refahını arttıracak bu adımları dönemimizin sonuna kadar güçlü bir şekilde atacağız ve Allahın izniyle kendilerinin de memnuniyetini kazanacağız. Bundan hiçbir şüphemiz yok. Çalışmamız hayırlı olsun inşallah.’’ Dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.