Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl-Yenişehir Yolunun Çevresi Düzenleniyor

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün çalışmasıyla bölünmüş yol olarak düzenlenen İnegöl-Yenişehir yolunun Alanyurt bölgesinde kalan kısmında çalışmalar sürüyor. İnegöl Belediyesi, ana yolun çevresinde tretuvar ve yürüyüş yolları çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2020 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2020 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl-Yenişehir Yolunun Çevresi Düzenleniyor

Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından İnegöl-Yenişehir yolunun Alanyurt bölgesinde kalan kısım kısa bir süre önce bölünmüş yol olarak düzenlenmişti. Asfaltı atılıp kullanılmaya başlayan yolun çevre düzenlemeleri, tretuvar ve yürüyüş yolları da İnegöl Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor.

KARAYOLLARI VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

Bölgede güvenli ulaşım imkanını sağlayan çalışma kapsamında devam eden tretuvar çalışmalarını, Belediye Başkanı Alper Taban bugün beraberindeki heyetle birlikte yerinde inceledi. İnceleme sırasında bir açıklama da yapan Başkan Taban, “Bugün Diş Hastanemizin bulunduğu bölgede devam eden çalışmalarımızı yerinde inceliyoruz. Burada karayollarımızın yaptığı bir takım çalışmalar vardı. Gerek yolların yapılması gerek giriş çıkışların yapılması noktasında süreç devam ediyor. Ancak biz İnegöl Belediyesi’nin bu lokasyonda yapması gereken çalışmaları yerinde görmek için buradayız. Burada çok ciddi bir yoğunluk var. Yaklaşık 50 bin nüfus yaşıyor 6 mahallede. Yolun alt kısmı ilk yerleşim bölesi, sonrasında üst kısımda da 4 mahallenin yer aldığı ciddi bir nüfus var. Buraların da trafik açısından, yaya trafiği açısında sürdürülebilir bir dengeye oturtulması önemliydi. Karayolları Bölge Müdürümüze teşekkür ediyorum gerekli düzenlemeleri yapıyorlar. Üst geçit ve alt geçit gibi planlamaları hayata geçirmeye çalışıyorlar. Büyükşehir Belediyemize de destek ve katkıları için teşekkür ediyorum. Onlar da su kanallarıyla ilgili eksikleri tamamlamaya çalışıyorlar. Bizler de İnegöl Belediyesi olarak kaldırım ve yürüyüş yolları gibi alanlardaki eksiklerin tamamlanmasıyla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

2000 M2 PARKE TAŞI UYGULANIYOR

Çalışma hakkında teknik bilgiler de veren Başkan Taban, “Yapılan çalışma kapsamında burada yaklaşık 2000 m2 parke taşı çalışması yapıldı. Makine, ekipman ve insan kaynağımız burada hizmet etmeye devam ediyor. Bir an önce giriş çıkışları ayarlamamız gerekiyor ki vatandaşlarımız da sağlıklı şekilde buraları kullanabilsin. Mahalle sakinlerimizden de biraz daha sabır istiyorum. Düzenli şekilde bu çalışmaların tamamlandığını göreceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.