Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl Engelsiz Yaşamda Gün Bambaşka

Yeni normalleşme süreci ile birlikte Haziran ayında kapılarını öğrencilerine yeniden açan İnegöl Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde öğrenciler aile ortamında yaptıkları uygulamalar ile gönüllerince eğlenmeye devam ediyor. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ile birlikte merkezi ziyaret ederek öğrencilerin mutluluğuna ortak oldular.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2020 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2020 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl Engelsiz Yaşamda Gün Bambaşka

Ailesine 24 saat bağımlı zihinsel engelli bireylerin ve ailelerinin sosyal yaşam kalitesini arttırmaya yönelik çalışmaların yapıldığı merkezde, bir yandan eğitim öğretim faaliyetlerine pandemi kurallarına uyarak devam ederken diğer yandan da öğrenciler tesislerde yaptıkları farklı aktivitelerle keyifli zamanlar geçirmeye devam ediyor.

ENGELSİZ KORO KULAKLARIN PASINI SİLDİ
İnegöl Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören öğrencilerden oluşan ‘Engelsiz Koro’ gurubu Çanakkale İçinde Vurdular Beni ve Ağrı Dağın Eteğinde şarkılarını seslendirerek enstrümanlarıyla eşlik ettiler.

BAŞKAN AMCALARIYLA MASA TENİSİ YARIŞI
Merkezdeki öğrencilerin keyifli anlarına ortak olan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş öğrenciler ile birlikte masa tenisi oynadılar.

Şarkılar, şiirler ve saz ile türkü eşliğinde geçen ziyarette, Başkan Alper Taban öğrencilere yeniden buluştukları için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.