Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emekli Olan Personellere Veda Töreni Düzenlendi

İnegöl Belediyesi’nde uzun yıllar görev yaparak emekli olmaya hak kazanan 38 personel için veda töreni düzenlendi. Emekli personellere kuruma ve şehre katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2020 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2020 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emekli Olan Personellere Veda Töreni Düzenlendi

İnegöl Belediyesi, kurumda uzun yıllar görev yapan ve emekli olmaya hak kazanarak görevinden ayrılan 38 personel için veda töreni düzenledi. İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün organizasyonuyla yapılan veda töreni, Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi.

ÖNEMLİ OLAN İZ BIRAKMAK

Belediye Başkanı Alper Taban ile Başkan Yardımcılarının da katıldığı törende, pandemi kuralları gözetilerek maske, mesafe ve hijyene özen gösterildi. Törende emekli olan personele hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Hatırlamak ve hatırlanmak çok kıymetli. İnegöl Belediyesi 150 yıllık geçmişe sahip köklü bir kuruluş. Bizler tabi bunu anarken ortaya koyulan her türlü güzelliği de içerisinde çalışan bu insan kıymetiyle ortaya koymuş oluyoruz. Buradan hareketle hem kurumumuzda çalışmaya devam eden hem de artık emeklilik süresi gelerek kurumumuzdan ayrılmış olan tüm büyüklerimize bir vefa örneği sergilemek adına bir çalışma düzenlemek istedik. Tabi ki bu çalışmalar esnasında pek çok güzellikler ortaya çıktı. Çünkü ortaya çıkan her türlü güzellik vatandaşın faydasına, hizmetine, kullanımına sunuldu. Bu da sizlerin emeği ile oldu. Her birinize teşekkür ediyorum. Önemli olan iz bırakmak. Sizler de bu kurumda çalışarak belediyeci kimliği ile iz bıraktınız. Çalıştığınız bu kurumla anıldınız. Artık göreviniz bitmiş olsa dahi Belediyeden Ahmet abi olarak bilineceksiniz” dedi.

GÜZELLİKLERLE ANILAN BİR KURUMUZ

İnegöl Belediyesi’nin güzelliklerle anılan bir kurum olduğunu kaydeden Taban, “Kurum geçmişine baktığımızda hep güzelliklerle anılan bir kurumuz. Bundan sonrası için de bizler tüm çalışan arkadaşlarımızla beraber bu güzellikleri daha iyi noktalara getirmek için mücadele edeceğiz. Muhakkak sizlerin eksik gördüğü konular vardır. Bundan dolayı eğer kırdığımız, üzdüğümüz arkadaşlarımızdan özür diliyorum. Bizlerin bir emanet bilinciyle bu görevi yaptığımızı hatırlatmak isterim. Görev almış olan tüm arkadaşlarımız bu bilinçle görevlerine devam ediyorlar. Ben sizlere de bundan sonraki süreçte sağlık ve mutluluklar diliyorum. Sevdiklerinizle güzel ömürler diliyorum. Şehrimize ve kurumumuza olan katkılarınızdan dolayı da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşma sonrası 38 personele kendileri için hazırlanan plaketler takdim edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.