Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Taban Engelli Öğrencilerle Buluştu

Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileriyle Doğa Sporları ve Turizm Merkezi’nde (DOSTUM) düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2020 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2020 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Taban Engelli Öğrencilerle Buluştu

İnegöl Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde eğitim alan öğrenciler, Yeniceköy Mahallesinde bulunan Doğa Sporları ve Turizm Merkezi’nde (DOSTUM) düzenlenen etkinlikte doğayla buluştu. Belediye Başkanı Alper Taban ile Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa’nın da katıldığı etkinlikte, renkli görüntüler yaşandı.

Kahvaltıyla başlayan programda, engelli öğrenciler doğayla iç içe bir ortamda Başkan Taban ile birlikte kahvaltılarını yaptılar. Bu sırada engelli öğrencilerle sohbet eden Taban, ardından öğrencilerle sabah yürüyüşü gerçekleştirdi. DOSTUM merkezinde gölet etrafında yapılan yürüyüş etkinliğinde, öğrenciler keyif dolu anlar yaşadı. Yürüyüş sonrası DOSTUM Merkezinde hayvanların bulunduğu alanda tavşanlar ve deve kuşlarını görmeye gelen engelli öğrenciler, burada da hayvanlarla ilgilenip eğlendi.

Başkan Taban engelli öğrencilerle birlikte ok atma etkinliği de gerçekleştirdi. Engelsiz yaşam merkezi öğrencilerinin DOSTUM etkinliği akşam saatlerine kadar devam ederken, Alper Taban öğrencilere iyi eğlenceler dileklerini iletti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.