Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Taban'dan Kırsal Mahallelere Ziyaret

Belediye Başkanı Alper Taban, Kulaca ve Şipali Mahallelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Mahallelerdeki eksiklerle ilgili vatandaşla istişareler yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2020 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2020 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Taban'dan Kırsal Mahallelere Ziyaret

Hem merkezde hem de kırsal mahallelerde sürdürdüğü çalışmalarla hizmet seferberliğine devam eden İnegöl Belediyesi, bir yandan da vatandaşların taleplerini dinlemeye devam ediyor. Bulduğu her fırsatta sahaya inerek vatandaşla birebir muhatap olan Belediye Başkanı Alper Taban, Cuma günü iki kırsal mahalleyi ziyaret edip bölgenin sorunlarını ve eksiklerini yerinde tespit etti.

Beraberindeki Başkan Yardımcıları Fevzi Dülger ve Eşref Yiğit ile bazı meclis üyeleri ve AK Partili yöneticilerin de katıldığı ziyaretler, Kulaca Mahallesi ile başladı. Cuma namazının kılınmasının ardından muhtar ve mahalle sakinleriyle birlikte sokaklarda inceleme yapıldı. Köy ziyareti sırasında Kulaca Tarımsal Kalkınma Kooperatifi de ziyaret edildi. İkinci ziyaret ise Şipali Mahallesine gerçekleştirildi. Burada da yine mahalle sakinleri ve muhtarla beraber incelemeler yapılıp eksikler ve yapılması gerekenler istişare edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.