Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atilla Ödünç, Bursa temaslarını İnegöl'de sürdürdü

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatile girmesi sonrası Bursa temaslarını hızlandıran AK Parti Bursa Milletvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Ödünç, iş dünyası ve yerel dinamikleri ile temaslarına devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2020 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2020 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atilla Ödünç, Bursa temaslarını İnegöl'de sürdürdü

Bursa'yı doğusundan batısına değerlendirmek gerektiğini ifade eden Ödünç, "Bursa denildiğinde akıllara sadece büyük bir şehir gelmiyor. Bursa denildiğinde Dünya'da ki yerini okumak gerekiyor. Bursaspor ile efsane olan, tarihi dokusu ile medeniyetlere ev sahipliği yapan, kültür ve turizm gücü ile Dünya'nın çekim merkezi olan Bursa aynı zamanda Türkiye'nin üretim ve ihracat kenti. Bursa gibi genç ve dinamik bir kenti tek bir bölge veya sektör ile kıyaslamayacağımız gibi, bu eşsiz kentin her köşesini de evimiz bilerek orada çözümün parçası olmaktan keyif alacağız, almaktayız" dedi.

Bursa çalışmalarını hızlandıran AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü'yü ziyaretti.

Ödünç; "tecrübesi İnegöl için fırsat"

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü'nün mesleki hayatının başarılar ile geçmiş olduğuna vurgu yapan AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, "çalışmalarını yakından takip ettiğim ve aynı zamanda vekaleten Yenişehir ilçemize de Kaymakamlık yapan İnegöl Kaymakamımız Şükrü Görücü, gönüller kazanan bir devlet büyüğümüz. Engin tecrübesi ve yıllar içerisinde zorlu görevlerde edindiği pratik çözümler ile İnegöl için büyük bir fırsat. Kaymakamımız Şükrü Görücü ile yakından hasbihal etmek keyif verdi. Türkiye'nin ağaç sanayi yatırımlarında önemli bir yeri olan İnegöl ilçemizde kimsesizlerin kimsesi olan Kaymakamımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin de buradaki su götürmez gerçeğidir. İnanıyorum ki, ilçemiz dinamiklerinin de destekleri ile Kaymakamımız Şükrü bey kısada önemli artı değerler ile kenti daha ön plana çıkaracaktır" dedi.

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, "Bursa Milletvekilimizin ziyareti ile memnuniyet duyduk. Bursa'nın doğu kapısı olan İnegöl ilçemizde huzurun, güvenin ve birlikteliğin tesisi için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile diğer Bakanlarımızın tensip buyurdukları görevleri layıkıyla yerine getirme telaşındayız" dedi.

Atilla Ödünç, "İnegöl teşkilatımız hiç mola vermedi"

İnegöl ziyaretleri kapsamında Ak Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ile ilçe yönetim kurulu ve teşkilatı ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, "korona virüs sürecinde her sokakta ve hatta her noktada büyük bir özveri ile çalışmalara katılan ve partimizin bayrağını yere indirmeyen başkanımız ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. İnegöl AK Parti'nin kalelerinden biridir. İnegöl ilçemizde durmak yok diyerek yola revan olan ve gönüllere su serpen teşkilatımızı canı gönülden tebrik ediyorum. İnegöl üreten bir kent. Bu teşkilat İnegöl'den Bursamıza iki defa Büyükşehir Belediye Başkanı kazandırmayı nasip etmiştir. Merhum Başkanımız Hikmet Şahin'i rahmetle anıyorum. Ve yine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'ın başarılı çalışmaları ile de gurur duyduğumuzu burada sizlerinde huzurunda bir kere daha ifade etmek istiyorum" dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç'ü ağırlamaktan gurur duyduklarını ifade eden İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, "burası Ak Parti'ye gönül veren herkesin evidir. Bu kapı milletin kapısıdır. Ve her daim milletimize açıktır, açık kalacaktır. Milletvekilimizin ziyareti ile heyecanımız katlandı, gururlandık. Kendisine ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

İnegöl'ün Taban'ı sağlam...

AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı ziyareti sonrasında halk ile görüşen ve devamında İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ı makamında ziyaret eden AK Parti Milletvekili Atilla Ödünç'e, AK Parti Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel'de eşlik etti. İnegöl'de belediyecilik alanında önemli hizmetlerin dünden bugüne sürdüğünü ifade eden Milletvekili Ödünç, "Bursa'mızın doğal harikaları ile birlikte sanayi alanında ki yatırımları gözde ilçelerinden olan İnegöl, her daim gurur duyduğumuz bir kent. İnegöl'de birbiri ardına hayata geçirilen projelerde Sayın Milletvekilimiz Vildan Yılmaz Gürel başta olmak üzere Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ile İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban'ın önemli katkıları var. İnegöl'ün tabanı sağlam. Böyle bir zeminde böyle bir teşkilat enerjisi ile İnegöl'e hizmet üreten İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban, mütevazi olduğu kadar çalışkan bir marka. Kendisinin ve ekibinin gönül belediyeciliği ile bizlerde gurur duyuyoruz. İnegöl için durmaksızın çalışmaya devam edeceğimizden İnegöllülerin hiç şüphesi olmasın" dedi.

İnegöl Belediye Başkanlığı makamında AK Parti Bursa Milletvekilleri Vildan Yılmaz Gürel ile Atilla Ödünç'ü ağırlamaktan keyif ve gurur duyduklarını ifade eden Başkan Alper Taban, "İnegöl sadece bir yaşam kenti değil. Aynı zamanda Vekillerimizin de ifade ettikleri gibi tarih, doğa ve sanayi kenti. İnegöl'de sadece yaşamıyoruz. Aynı zamanda Bursa için Türkiye için üretiyoruz. Bu yolda bizlere destek olan Vekillerimiz başta olmak üzere Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.