Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlker Meral çıldırttı!

Yazının Giriş Tarihi: 05.03.2015 01:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.03.2015 01:17

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalarak turu Ankara’ya bıraktı.

Yeşil beyazlılar dün akşam en az 3-4 farklı kazanabileceği bir maçtan beraberlikle ayrılırken, bir de Volkan Şen’in son dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalması tam anlamıyla gecenin tuzu-biberi oldu.

Dün akşam kaçan pozisyonlardan, görülen-görülmeyen kartlardan, verilen-verilmeyen faullerden daha çok yine hakem İlker Meral ön plana çıktı.

Rakibin tekme atmasını es geçen, oynatmama isteğiyle yaptığı faulleri görmezden gelen, oynamak isteyeni oynatmayan İlker Meral, yine sahada oyuncuları, kenarda teknik kadroyu ve tribünlerde de taraftarları çileden çıkardı.

Gosso’yu oyunda tutmak için elinden geleni yapan İlker Meral, aynı hassasiyetinin onda birini nedense Volkan Şen için göstermedi. Ahmet Oğuz’a kart göstermemek için sürekli kafasını başka yere çeviren İlker Meral, Volkan’a, Josue’ye, Serdar Aziz’e kart gösterebilmek için adeta kendini yırttı.

Maça gelecek olursak; Kendisine çok fazla iş düşmemesine rağmen genç kaleci Okan’ın yediği golde yapacak bir şeyi yoktu. Savunmada Şener’in katıldığı hücumlar daha olgun, daha tehlikeli oluyor. Şener daha fazla hücumu düşünmeli. Aziz ise orta konusunda biraz daha kendini geliştirmeli. Josue ve Volkan Şen sıkı markaj altında oynadı. Gecenin kötüsü Bakambu sahada biraz fazla kaldı. Fernandao’yu ise yeterince maalesef topla buluşturamadık.

İlk yarıda Volkan Şen’in 11. dakikada çizgiden çıkartılan şutu, Aziz’in plase şutu, 37’de yine Volkan bomboş şutunu kalecinin çıkarması rakip adına şanstı. 28’te ise Uğur’un serbest vuruşunun direkten dönmesi de Bursaspor için şanstı. 40. dakikada Ahmet Oğuz’un Aziz Behiç’in karnına tekme atmasını yan hakem Cem Satman görmezden gelirken, İlker meral de ‘devam’ dedi. Kesinlikle atılmalı ve rakip 40’ta 10 kişi kalmalıydı.

Yenilen golde yine savunma adam paylaşımında hata yaparken, Serdar Aziz’in golü ise jeneriklikti.

Sonuç olarak Bursaspor dün akşam kazanabileceği bir maçtan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Bursaspor bu Gençlerbirliği’ni Ankara’da yener ve adını yarı finale yazdırır bundan hiç şüphemiz yok. Ancak Bursaspor’un bu kadar üstüne oynanması, hakemlerin deyim yerindeyse ‘doğraması’ gerçekten inanılır gibi değil.

Yeşil beyazlı taraftarların maç bitiminde “İlker ortaya, üçlü çektir ortaya” dediği gibi İlker Meral bir tek onu yapmadı dün akşam. Onu da yapsaydı tam olacaktı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.