Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlk yarının ardından

Yazının Giriş Tarihi: 28.12.2018 00:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.12.2018 00:05

İlk yarıyı geride bıraktık. Son iki sezon yaşanan kabusu hatırladığımda bu sene Bursaspor için rahat bir sezon geçeceğini söyleyebilirim. En azından yeşil beyazlıların ciddiye aldığı, takım halinde iyi oynadığı, bireysel hata yapmadığı her maçta 3 puana ortak olduğunu gördük.

İçerde zaten Bursaspor taraftarının da desteğiyle her maçta favori. Ama deplasmanda daha iyi sonuçların alınması gerekiyor. Akhisar’da alınan galibiyet camiayı nasıl da mutlu etmişti. Elbette kazanamıyorsan kaybetme felsefesinin işlediği maçlar da oldu.

Takım oturdukça ligin ikinci yarısında deplasman galibiyetlerinin de geleceğini düşünüyorum.

Samet hoca iyi bir takım oluşturdu. Ayrıca altyapından gelen oyunculara güvenerek forma verdi ve bu konuda ülkemizin en önemli teknik adamlarından biri. Ve kesinlikle övgüyü hak ediyor. Allah var o gencecik fidanlar da verilen şansı iyi kullanarak, Bursaspor’un emin ellerde olduğunu gösterdiler.

Vakıfköy maşallah futbolcu fabrikası gibi. Bu model bütün takımlara örnek olmalı. Daha da takıma girecek genç oyuncular var, sıralarını bekliyorlar. Formayı aldıklarında hakkını veren ağabeyleri onlara en güzel örnek. Ben bir futbolsever olarak altyapıya bu kadar önem veren Bursaspor’a ve bu kardeşlerimize güvenerek forma veren Samet hocaya teşekkür ediyorum. Ve her yerde de örnek gösteriyorum.

İlk yarıda her oyuncudan yeteri kadar faydalanılamadı. Sakatlıklar, cezalar, formsuzluk vs.

Devre arası hazırlık kampıyla her şey yeniden başlayacak. Şüphesiz Samet hoca ve ekibi takıma ilk yarıda yapılan doğru ve yanlışları anlatacaktır.

İyi geçirebilecek bir devre arası kampıyla Bursaspor’un ilk yarıdan dağa iyi bir performans sergileyeceğini düşünüyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.