Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlk deplasman galibiyeti niyetine

Yazının Giriş Tarihi: 25.11.2018 00:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.11.2018 00:09

Bugün oynanacak Akhisarspor-Bursaspor maçında favorim Bursaspor. Son oymadığı maçlarda ve özellikle içerde kazandığı maçlardaki performansı sergilerse Bursaspor ligde ilk deplasman galibiyetini alacaktır diye düşünüyorum. En azından yenilmeyeceğini umuyorum.

Akhisarpor içerde oynadığı 6 maçtan sadece 2’sini kazanabildi. 3 beraberlik aldı, bir de yenilgisi var. Bursaspor’un deplasman galibiyeti yok 4 beraberlik 2 mağlubiyeti var. Eğer istatistiklere bakacak olursak maç beraberlik kokuyor.

Ama ben Bursaspor’u maçta favori gösterirken yukarıda da belirttiğim gibi son haftalardaki iyi oyununa ve rakibe oranla bireysel yetenekli oyuncularının fazlalığına güveniyorum.

Öyle tahmin ediyorum ki tribünler dolu olacaktır. Akhisar’da futbol çok seviliyor ve taraftarlar takımlarına bağlı. Butik ve çok güzel kullanışlı bir stadyumları var. Ve Bursasporlu taraftarlar da kendilerine ayrılan yeri dolduracaklardır.

Eğer bir terslik olmazsa Saivet, Tunay ve Latovlevici’nin bu maçta kilit isimler olduğunu düşünüyorum. Umut’un performansı da belirleyici olacaktır.

Akhisarspor’da Manu, Josue ve Vrsajevic dikkat edilmesi gereken oyuncular.

Ayrıca Akhisarspor’un Antalyaspor’u deplasmanda yendiğini de unutmamak gerekiyor. Kolay bir rakip değil ama ben yine de Bursaspor’un bu maçta galibiyete yakın taraf olduğunu düşünüyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.