Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlk 3 haftadaki ruh nerde?

Yazının Giriş Tarihi: 12.11.2019 00:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.11.2019 00:04

Erkan Köristan, Recep Bölükbaşı ve tabi ki Ali Ay. Bursaspor’un başına gelen en kötü şey sizlersiniz. Bursaspor, sizlerin sayesinde yıllarca üst üste kabusu yaşadı ve sonunda da hak etmediği yere düştü. Umarım insan içine çıkacak yüzünüz yoktur.

Ben olsam utanırdım perişan olurdum. Yastığa başımı koyarken bile vicdanım rahatsız, gözlerimi uykuya zor kapatırdım. Şampiyonluk apoleti takan bir takıma yaptığınıza bakın. Yazık günah gerçekten.

Bursaspor Kulübü’nde bir siyah zemin hazırlanmalı ve bu üç ismin fotoğrafları o kara zeminin üzere asılmalı. O fotoğrafların başlığına da “YÜZ KARALARI” yazılmalı. Önce takımı, ardından taraftarı perişan ettiniz. İş dünyasının Bursaspor Kulübü’ne olan güvenini yok ettiniz. Yalnızlaştırdınız. Şimdi bu Bursaspor’a baktığınızda ne görüyorsunuz? Mutlu musunuz? Umarım bir daha Özlüce’nin bir kilometre yakınından dahi geçemezsiniz.

Gelelim bugüne. 

Bu camia bir travma yaşıyor ve hala o travmadan çıkmış değil. Hep bir umutla yine yeniden başlıyorlar. Ama ne zaman gülecekler işte orası meçhul. 500 milyon (yaklaşık az da çok da olabilir) borçla birinci ligde mücadele ediyoruz. Eğer konunun ciddiyetini kavrayamazsak kimse bizi Süper Lige çıkaramaz. Yok olur gideriz Allah korusun. Kimse ego yapmasın “vay olur mu biz şampiyon takımız” gibi cümleleri kurmayın bile. Bakın şampiyon takım nerelerde. 

İlk 3 haftadaki o ruha ne oldu? Saldıran, mücadele eden, ısıran, kazanmak isteyen. O takım Bursaspor ise bu takımın adı ne? Zira aralarında adeta uçurum var. Ne futbol ruhu, ne de oyuncuların performansı benzemiyor. Enteresan bir şeyler olduğu kesin. Yani kimse kusura bakmasın da Boluspor’u dahi yenemiyorsun, zirve hayalleri kurmayın.

Aman diyeyim.

Bursaspor hücum futbolu oynamaz ise bu ligden çıkamaz. Bunu havada uçan kargaya dahi sorsanız “Gak” der beni doğrular. O nedenle herkes aklını başına alsın. Egolarınızı yarıştıracağınız alan Bursaspor Kulübü değil. Kimse bu kulüp üzerinden hesaplara girmesin.

Bizi Süper Lige ya çıkaracaksınız ya da çıkaracaksınız. Başka alternatifiniz yok. Ha bir alternatifiniz daha var elbette. Oturduğunuz makamları bırakıp gitmek. Kaç haftadır sahada bitik bir takım var. Ne oldu size? Konu ne? Dert ne? Milli maç nedeniyle lige verilecek arada bu sorun bir an önce çözülmeli. Kapanın ve dertlerinizi çözün. Zira zor bir yolculuğunuz var, bu takımı Süper Lig’e çıkaracaksınız.

Ya bir notum daha var:

Allah aşkına kimse artık taraftara sabırlı olun naraları atmasın. Bu taraftar artık icraat görmek istiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.