Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İki maç 6 puan

Yazının Giriş Tarihi: 18.11.2017 00:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.11.2017 00:40

Milli maç arasından sonra tekrar ligimize dönüyoruz.

Ve Bursaspor, Göztepe maçıyla başlıyor sonra da yine içerde Karabüksporla oynayacak. Zamana ihtiyacı olan takımlar için milli mallar için verilen aralar ilaç. Bursaspor'un da bu zamanı iyi değerlendirdiğini düşünüyorum. Üstelik yeşil beyazlılar öyle avantajla dönüyor ki lige. İki maç üst üste kendi sahasında.

Bursaspor'un içerde her maçın favorisi olduğunu diğer yazılarımda da belirtmiştim. Görüşüm değişmedi. İki maçtan da galibiyet yani altı puan bekliyorum.

Göztepe lige bu sezon yükselmesine rağmen oldukça iyi performans yakaladı. Tamer Hoca beklentilerin aksine çok başarılı oldu. Umarım devam ederler. Çünkü Göztepe lige renk kattı. Ancak bugünkü mücadele gollü geçse de kazanan Bursaspor olacaktır.

Taraftarlara bu maçta büyük görev düşüyor. Eğer tribünleri doldururlar ve takımlarına maç sonuna kadar destek olurlarda sahadaki oyuncuların işi kolaylaşır.

Le Guen'in Göztepe'de dikkat etmesi gereken oyuncular var. Önlemini alacaktır. Bursaspor'un savunma zaaflarını affetmeyecek oyuncuları iyi marke etmek gerekiyor. Özellikle yan toplarda adam paylaşımına ve kademe hatalarına dikkat.

Beklerin hücuma katkı vermesi çok önemli. Behich in yine kilit olabileceği bir maç izleyebiliriz.

Tamer Hoca Batalla'ya önlem alacaktır. Bu da Behich gibi Kembo gibi belki de Stancu gibi oyuncuları ön olana çıkarabilir.

Gollü bir maç bekliyorum.

Kazanan Bursaspor olacaktır.

Eğer yeşil beyazlılar bu maçı kayıpsız geçerse Karabük maçına büyük moralle çıkar. Ama en önemli maç oynayacağınız ilk maç. Dolaysıyla önce Göztepe'yi geçmek gerekiyor.

İki takıma da başarılar dilerken tribünleri dolu görmenin en büyük arzum olduğunu bir kez daha belirteyim. Çünkü her takım taraftarıyla güzel.

Bursaspor çok daha güzel...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.