Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İki farklı Timsah!

Yazının Giriş Tarihi: 23.12.2019 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.12.2019 00:02

Bursa’da attığı imzanın henüz mürekkebi kurumadan takımın başına geçip İzmir’e gideceksin, otobüste tanıştığın futbolculardan bir 11 yaparak sahaya süreceksin…

Kolay iş değil!

Anlaşıldığı gibi yeni hocamız İbrahim Üzülmez’den söz ediyorum…

Hemen çıkıp sihirbazlık yapacak hali yoktu ya!

Nitekim hoca da girişte yazdığım gibi düşünmüş olmalı ki, cismen değil de, ismen yakından tanıdıklarından ayağa yere sağlam basan baba topçulardan oluşan bir kadro ile çıkmıştı Menemen karşısına dün gece.

Menemen İlçe Stadı’nda hava ve saha şartları fevkalade kötü…

Sahanın zemini de ekrandan gözüktüğü gibi iyi değil. Top oynama zorluğu çıkarıyor. Geçtik şiddetle esen rüzgârı sanki hortum var Menemen’de!

İlk yarı rüzgârı arkasına alan Bursaspor hem topa sahip oldu (%51-49) hem de gole…

Seleznyov’a hoş geldin diyorum. Ukranyalı’yı baştan kullanmak çok akılcı bir işti. Eski Seleznyov olarak ilk kez ilk 11’de indi dün gece sahaya… Kafa toplarında ağırlığını koydu, çok koştu ve çok mücadele etti golünü de attı. Burak Kapacak ile çok sık yer değiştirerek oynadılar, rakip savunmayı hırpaladılar.

Ne var ki; ikinci yarıdaki Bursaspor ile ilk devredeki Timsah arasında gece-gündüz farkı vardı!

Bu devrede takım geride kalan 15 haftada olduğu gibi hababam futboluna dönüş yapmıştı. Kaldı ki; maç kolaya girmişti, işin şovu bile yapılabilirdi.

Memenen’in beraberlik golünde Mustafa Çeçenoğlu’nun kale arkasındaki foto muhabirlerine adeta poz vermesine müsaade eden Bursaspor savunmasının İbrahim Üzülmez’den çekeceği var diye düşünüyorum…

İzmir temsilcisinin öne geçiren gol ise resmen rüzgârın hediyesi! İkinci yarıda rüzgâr avantajını arkasına alan ev sahibinde Ercan’ın tam 80 metre şişirdiği topun Ali Öztürk ile gol olması savunma ile kaleci Çağlar’ın ayakta uyumasının eseriydi!

Son dakikada Seleznyov’un altı pasta adeta katledilmesine göz yumup penaltıyı vermeyen maçın hakemi ise resmen futbol cinayeti işledi!

Şu gerçeğini altını çizerek bitirelim…

Maçın başından sonuna kadar iyi oynayan takımlar kazanır.

Parçalı bulutlu oynayıp, kazanmak çok zor…

Bursaspor, bu zorluğu yaşadığı için bugünlere geldi. Büyük takımsan, oyunu yönlendiren sen olacaksın. Ha ben ‘karşılama takımı’ olacağım dersen o zaman dün gece olduğu gibi ‘kazanamazsın…’

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.