Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İcraat Zamanı

Yazının Giriş Tarihi: 27.06.2019 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.06.2019 00:03

Bursaspor’da yönetim belli oldu. Hayırlı olsun. Başarılar diliyorum. Şimdi acilen işe koyulma zamanı. 
Biran önce transfer tahtasının açılması ve transferlerin yapılması gerekiyor. Borçların yapılandırılması, belli bir ödeme planına göre hareket edilmesi ve UEFA’nın kıskacına takılmadan bunların yapılması gerekiyor. 
Teknik direktör konusunun da hemen çözülmesi gerekiyor. Sanırım bu konuda görüşmeler var ve çok kısa bir sürede açıklanacaktır.
Bursaspor’un şampiyon olan takımlar arasında düşen ilk takım olduğunu unutmayalım. Futbolda her ne kadar bu sonuçlar yaşanabilirse de insanın gönlü razı olmuyor. Ama Bursaspor camiası bütün bu olumsuzluklardan ders çıkarmayı bilen bir camiadır. Hatırlayın daha önce de küme düşen Bursaspor daha sonra geldi süper lig şampiyonu oldu. 
Bu nedenle yaşanan bu kötü tablo sonrasında da iyi bir yönetim şekli ve iyi bir planlamayla yeşil beyazlı camianın yeniden layık olduğu süper lige döneceğini düşünüyorum.
Ancak şunu da hatırlatmakta fayda var. Spor toto 1. lig, öyle sanıldığı kadar kolay bir lig değil. Hele 1. ligden süper lige çıkmak hiç kolay değil. 
Yıllardır 1. ligi çok yakından takip ediyorum. Her sezon bir öncekinden daha zor geçiyor. Bu ligde isim oynamıyor; çalışan, maç maç düşünen ve iyi olan kazanıyor. Her takım her takımı yenebiliyor. Ve hiçbir takımın süper lige çıkma şansı garanti değil. Hiçbir takımın da düşmeme garantisi yok.
O nedenle diyorum ki spor toto 1. ligde kalıcı olmadan biranönce süper lige dönmek için planlı, programlı bir çalışma gerekiyor. Yönetim elini çabuk tutup işe koyulmalı. Zaman daralıyor. Kamplar başlayacak. Sezon başı kamplarının önemini hepimiz biliyoruz. Takım sezon başında iyi çalışmalı ve planlı yüklemeler yapılmalı ki sezon içinde sıkıntı yaşanmasın. Allahtan şimdiki oyuncular daha bilinçli de transferleri gecikse bile kendileri çalışmaya başlıyor. 
Bursaspor’un Mesut Mestan başkanlığındaki yeni yönetiminden kısa sürede önemli icraatlar bekliyorum. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.