Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Herkes ders çıkartmalı

Yazının Giriş Tarihi: 05.02.2020 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.02.2020 00:02

Bursaspor, üst üste kazandığı maçlarından kendi sahasında Eskişehirspor karşısında kazaya uğradı.

Uzun lig maratonunda bu tür kazalar mutlaka olacak, ancak önemli olan bunlardan ders almak ve tekrar etmemek. Bunu yaptığınız sürece bu tür kazalar takım için, hedef için uyarıcı özellikte olur.

Bu noktada önemli olan, teknik kadro ve oyuncu grubunun bu tür sonuçlardan ders çıkarmaları, taraftar grubunun ise takıma destek olması ve bu moral bozukluğundan biran önce çıkılmasını sağlaması gerekir.

Aksi taktirde sonuçları düşünülenden çok daha vahim olabilir.

Daha iki hafta önce uzatma dakikalarında attığı golle takımına üç puan kazandıran, saha ortasına çağrılan ve ‘üçlü’ çektirmesi istenen bir oyuncuyu 15 gün sonra ‘vatan haini’ gibi ilan edilmesi bu dediklerimizle hiç ama hiç bağdaşmıyor. Oyuncunun kapasitesi bu olabilir, kötü oynamış olabilir, golü kaçırmış olabilir, ancak şu unutulmamalı ki; o da o anda golü atmak ister, kazanmak ister. Bazen kapasiteniz o kadardır, elinizden gelen odur, bazen de isteseniz de olmaz.. Hedefe gidilen yolda önemli olan günahıyla sevabıyla herkesin kenetlenmesidir.

Biraz daha sabırlı, biraz daha hoşgörülü olmamız gerekiyor. Geçmişte yaptıklarımız hala gözlerimizin önünde. Daha ilk maçta dar ağacına koyduğumuz oyuncular, yaptığı bir pas hatasında ağır hakaretler ettiğimiz oyuncuları çabucak kaybederek geldiğimiz bu noktanın tohumlarını atmadık mı?

O yüzden, hemen üzerimizdeki bu kötü havayı dağıtalım ve Osmanlıspor maçı ile başlayacak olan zorlu yeni seriye odaklanalım. Çünkü önümüzdeki 4 maç Timsah için oldukça kritik.

Yetiştirdiklerimize sahip çıkmazsak, dışarıdan aldıklarımıza da; ‘Fenerli’ ‘Beşiktaşlı’ gibi yakıştırmalar yaparak dışlarsak o zaman bu iş nasıl olacak?. Kiminle oynayacağız, kiminle yola çıkacağız, kiminle hedefe varacağız? Bizi hedefe götürecek, bizim için oynayan, bizim için mücadele eden, yeşil beyaz formayı giyen herkesle elele vermeli, kenetlenmeliyiz. Bunu da unutmayalım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.