Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Her şey Bursaspor için

Yazının Giriş Tarihi: 08.07.2019 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.07.2019 00:01

Bursaspor’da transfer tahtası açılabilecek mi? Şimdiki gündem bu. TFF’de 14 tane dosya var. Bunların 8’i Harun Tekin’in. Bursaspor’a önemli hizmetler verdi ve Fenerbahçe’ye transfer oldu. Harun’u Harun yapan ve bir gün Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birinde olmasının yolunu açan Bursaspor’dur. Harun da Allah var oynadığı süre içinde karşılığını verdi. Şimdi Harun’un alacaklarından dolayı TFF’de bulunan 8 dosya için imza vermesi gerekiyor. Herkesin alın terinin karşılığını alması gerek. Bunda sorun yok. Elbette alacak. Ancak şu anda Bursaspor zor durumda ve Harun’un da eski kulübüne yardımcı olması gerekiyor. Alacaklarını alacaktır. Bugün olmazsa yarın alır. Bursaspor açısından bakacak olursak zaman kısıtlı. Haftaya kamp başlayacak. Kampa kadar transferlerin yetişmesi çok önemli. Ancak transfer tahtasının açılması gerekiyor. Ben Harun’un Bursaspor’un yeni yönetimiyle anlaşarak zor günler yaşayan eski kulübüne destek olacağını destekten ziyade kolaylık sağlayacağını düşünüyorum. Yakışan da bürür. Kalan 6 dosyayı da yönetim halledecektir.

Evet 15 Temmuz’da kamp başlıyor. Bir takımın başarısında sezon öncesi hazırlık kampı çok önemlidir. Teknik adamlar transferlerin kampa yetişmesini özellikle ister. Gerek fiziki çalışmalar gerek teknik taktik ve gerekse takımın kaynaşması için bu çok önemlidir. Maalesef Bursaspor da dahil pek çok takım transferin son gününe ancak transferleri halledebiliyor. Bunun sebebi de ya gerekli paranın bulunamaması ya da transfer tahtası kapalıysa açmak için geçen zaman. İnanın kampın tam kadro yapılması o kadar önemli ki. Transfer edilen oyuncuların takıma alışması, arkadaşlarını tanıması, teknik adamın oyun felsefesini algılaması ve ona uyum sağlaması nerden baksanız 4-6 haftayı alıyor.

Geçmişte de görülmüştür ki sezon başı kampını takımla yapan oyuncular lige tam anlamıyla hazır başlamıştır. Geç gelen oyuncuların ise bu yukarıda saydığımız nedenlerden dolayı uyum süreci zaman alır.

Bursaspor için yönetim ve teknik adam belli olduktan sonra bu günlerde en kritik süreç yaşanıyor. Biran önce tahtanın açılması ve transfer yapılması zorlu süper lig yolculuğunda Bursaspor’un başarısını doğrudan etkileyecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.