Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Henry Ford ve 300 adam

Yazının Giriş Tarihi: 10.10.2016 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.10.2016 00:00
Geçen yıl Nicola Tesla'yı yazmıştık; Haksızlıklara uğradığını patent ve paraları çalınan bilim adamıydı. Henry Ford ilk motorlu aracı ile gösteriş yaparken, Tesla bu kadar büyük bir motora gerek olmadığını anlatmış fakat Ford kendini fazla üstün gördüğü için Tesla'yı dinlemez. Bunun üzerine Tesla, ateşleme sistemini icat etmiş ve Ford'a bunu göstermek zorunda kalmıştır. Her zaman olduğu gibi şanssızlığı burada da kendini göstermiş ve Ford, ateşleme sistemini kullanmak için patentini kendine almıştır.

Bu kez Henry Ford'un mağduriyetini anlatarak tehlikeli bir hususa dikkat çekeceğiz. Ford, meslek hayatının zirvesine ulaştığı bir zamanda, bir komplo ile firmasının elinden alınarak tefecilere aktarılması hususunda dehşetli gayretler sarf edilmekte olduğunu hissetti!

Ford’un düşüncesine göre bu kirli işe alet olan kişileri, Yahudi patronlar idare etmekteydi!

Tanıdığı en yetenekli araştırmacıları davet etti.

Beynelmilel Yahudi’yi bütün yönleriyle araştırmalarını ve hazırlayacakları raporun O zamanki Ford Motor Co.’nun yayın organı olan “The Dearborn Independent” gazetesinde yayınlanması hususunda kendileriyle bir anlaşma yaptı.

Bu rapor ilk olarak The Dearborn Independent’de yayınlandıktan sonra kitap olarak basılmıştır…

Yahudi ihtiraslarından birisinin tatmin edildiği gün nihayet doğmuştu. “Beynelmilel Yahudi’si yayınlamış olmaktan dolayı Ford özür diledi ve suçu da emrinde çalışanlara yükledi!

Bu tehlikeli gurup kim ve kimlerdi? "Birbirini tanıyan sadece 300 adam Dünya'nın kaderini idare etmektedir. Bu kişilerin elinde tasvip etmedikleri her devleti yok edecek araçlar bulunmaktadır."

Walther Rathenau, Alman Dışişleri Bakanı ve AEG Başkanı 300'ler Komitesi... 1600'lü yıllardan itibaren servetini katlayarak zenginleşen ve uzun süredir Dünyayı yöneten bir topluluk.

Dünyayı yönetenlere bugüne kadar hep; İllüminati, CFR, TRİLATERAL,

BİLDERBERG gibi kuruluşlar aday gösterildi. Ancak çoğu kez 300'ler Komitesi bilinmedi ve perde arkasında kaldı!..

Tüm bu kuruluş ve gizli cemiyetleri yöneten bir ÜST YAPI olmalıydı. Ve bu yapı 300'ler komitesi!..

İnsanlardan itina ile saklandı. İnsanlar buna inanmak istemediler ama emin olun ki 300'ler Komitesi dünyayı yöneten elit bir tabaka!..

Her ülkede ajanları var. Her ülkede paralel yapılar oluşturmak suretiyle çeşitli amaçlar güdüyorlar. Amaçları, Yeni Dünya Düzeni.

Dinler Arası Diyalog diyerek tüm dinleri tek bir din adı altında birleştirmek. 2050 yılına kadar açlık, salgın, savaş vs. ile dünya nüfusunu 3 milyara indirmek. Devletleri bölüp özerkliklere ayırmak sonra da hepsini yutup Tek Dünya Devleti'ni kurmak.

Demokrasi adı altında kirli oyunlar gerçekleştirmek..!

Ülkelerin doğal kaynaklarını ele geçirmek..!

300'ler Komitesi'nin 13'ler Kraliyet Konseyi'nin emrinde olduğunu ve 13'lerin üstünde de 3 kabalistin olduğunu duymuş olabilirsiniz.

Öyle ya da böyle dünya yönetiminde en çok söz sahibi olan 300 kişi vardır ve diğer her türlü gizli cemiyet ve yapı onların şubesi gibidir!..

Dünyayı yönetmeye soyunmuş bu kişiler ve emrindeki cemiyetler, kuruluşlar ideallerini gerçekleştirmek adına her şeyi yapıyor! İllüminati, Bilderberg vs. diyerek dikkatinizi başka yerlere çekmeye ve perde arkasında olmaya devam etmek istiyorlar..!

Ama o perdeyi aralayıp gerçekleri görmeliyiz!..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.