Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HEDEF VE SONUÇ

Yazının Giriş Tarihi: 09.11.2020 00:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.11.2020 00:04

Bursaspor Ankara da kazanamadı ancak  tecrübe kazanmaya devam etti  maça iyi başladık ne yazık ki iyi bitiremedik saha zeminin kötü olması kadar oyun düzeni ve oyuncu kadrosun kısıtlı olması da bu sonucu belirledi.                                                                                                                                                                     

Acil önlemler alınması gerekiyor örneğin kadro dışı bırakılan Sedat ve Serdar  af edilmesi gerekir çünkü oluşan sakatlıklar kadromuzu oldukça daralmasına sebep oluyor.                                                                                                                     

  Mustafa hoca  elindeki oyuncu gurubu ve rakibe göre her maç farklı oyun anlayışı ile  dikkat çekiyor teknik işler bizim işimiz değil ancak biraz futbolu bilenleri yorum yapmaya zorluyor bu takımın artık  belli bir oyun anlayışı olmalı çünkü bu gençler ne istenirse onu yapabilecek kalitede.                                            

Çünkü savunma orta alan ve hücum bölgeleri arasında zaman zaman kopukluklar oluşuyor birbirini tamamlaması gereken bir oyun anlayışı  olmalı takım tecrübesiz genç fakat bu gençler teknik kapasitesi oldukça iyi ayağa isabetli oynayabiliyorlar bu oyuncu gurubunun tecrübe kadar güvene de ihtiyacı var.                                                                                                                                                                 

   Hedef belli elimizdeki bu kadroyla tecrübe kazanıp ligde kalıp önümüzdeki yılların  takımını oluşturmak bu  durum yıllarca şans bulamayan genç oyuncular içinde Mustafa hoca içinde bir şans camia olarak da sabırlı olmalıyız tabi başkada bir şansımız yok ne yazık ki Bursa spor,un ekonomik olarak nefes alacak hali yok.                                                                                                                    

  Pandemi dolasıyla taraftarın tribünde olmaması çok tatsız bir durum  heyecan sıfır  bu şehirde ve Bursaspor da sanki bir ölü toprağı serilmiş gibi şehirde eskiden her yerde Bursaspor konuşulurken şimdi gündeme hiç gelmiyor gibi taraftarların da artık bir şeyler yapması gerekir  yiğit düştüğü yerden nasıl kalkar bunun için ne yapmak gerekir şehir yeniden nasıl kenetlenir.                                             

BURSA VE BURSASPOR sahipsiz mi? Nerde o Bursasporu kimseye bırakmayan iş adamlarımız nerede o Bursanın sahibi olanlar nerede çıkın ortaya Bursa şehrinden  maddi manevi kazandıklarınızı birazda Bursaspor la paylaşmanın tamda zamanı  taşın altına elinizi koyun Bursa spor iyi yolda mevcut yönetim geleceğin kadrosunu kursun sizlerde Bursasporun borçlarını sıfırlayacak projeleri hayata geçirin bu durum BURSA YA VE BURSA SPORA yakışmıyor haydi şimdi harekete geçme zamanı yarın çok geç olabilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.