Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haydi Yeniden Zirveye

Yazının Giriş Tarihi: 08.08.2019 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.08.2019 00:02

Bursaspor yardım kampanyası başlattı. Kampanyanın başlığı çok anlamlı. “Yeniden Zirveye” Evet Bursaspor’un yeri zirvedir. Yani ait olduğu yer süper ligdir. Her kulüp ekonomik sıkıntı içinde. Kimi takım eksi puanla lige başlayacak, kimi transfer yapamayacak vs. Sorunlar hep ekonomik kaynaklı. Takımların bu hale gelmesinde en büyük sebep yönetimlerin geçmişte ayağını yorganına göre uzatmaması. Geçmişte her takım adına söylüyorum, öyla yanlışlar yapıldı öyle har vurup harman savruldu ki paralar, bunun sonucunda durum ortada.
Bakın lig başlıyor pek çok takım daha transfer yapamadı. Bursaspor da bu takımlardan biri. Transfer tahtası bugün açılacak yarın açılacak derken ligin başlamasına kaldı sayılı günler. 
Bursaspor’da transfer şart mı evet şart. En azından camianın havaya girmesi, teknik direktörün elinin rahatlaması için şart. Üstelik elinizdeki oyuncuları ekonomik sıkıntılardan dolayı tutamadığınız düşünüldüğünde transfer nasıl şart olmasın ki. Şu an için Bursaspor’dan parasızlık nedeniyle ayrılan oyuncular 1. ligde direkt oynayabilecek ve  takıma katkı yapacak oyunculardı.
Üstüne şimdi Umut Meraş ve Muhammet Şengezer’in ayrılması gündemde. Bu şartlar altında transfer nasıl şart olmaz ki. 
Geldiğinden beri Bursaspor yönetimi tahtayı açmak için uğraşıyor. Buna tamam. Ama biz sanıyorduk ki sayın Mestan ve yönetimi gerekli parayı hazırlayarak aday oldular ve yönetime seçildiler. Ama öyle olmadığı apaçık ortada. İşte sıkıntı burada. Yönetime aday olanlar aşırı bir güvenle biz gelir hallederiz diyorlar ama seçilip göreve gelince birşey değişmiyor.
Elbette ki yukarıda bahsettiğim “Yeniden Zirveye” başlıklı yardım kampanyası son derece yerinde bir kampanya. Bu tip kampanyalar zor günlerin birlikte aşılması adına yapılıyor. Aynı zamanda camiayı da bir araya getiren kampanyalar. Bursasporlu taraftarların bu kampanyaya destek göndereceğine şüphem yok. Bu anlamda biz de yardımcı olmak adına kampanya detaylarını bir kez daha paylaşarak yardımcı olmaya çalışalım. Kulüp tarafından açıklanan kampanya metninin tamamını yayınlıyorum. Kampanyaya ilk destek veren daha doğrusu yayılması için ilk harekete geçenlerden biri de sosyal medya hesaplarından paylaşan teknik direktör Yalçın Koşukavak, bunu da belirtmek isterim. Yeniden Zirveye Bağış kampanyalarımız başlamıştır.
SMS kampanyamıza katılmak için “Bağış” yazıp 1963’e gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz her SMS ile kulübümüze 16 TL destek olabilirsiniz. 
Yeniden zirveye Bağış Hesap Numaralarımız şunlardır ;
Hesap adı : Bursaspor Yardım Kampanyası Hesabı
Denizbank Bursa Nilüfer Şubesi
Iban: TR83 0013 4000 0168 5322 6000 01
Ziraat Bankası Bursa Kurumsal Şube
Iban : TR30 0001 0020 4766 4170 4850 02

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.