Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayata dönüş!

Yazının Giriş Tarihi: 11.05.2019 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.05.2019 00:02

Bursaspor, tam her şey bitti denirken deplasmanda Antalyaspor’u tek golle geçerek tekrar yaşama döndü.

Haftalardır yoğun bakım ünitesinde olan ve yaşama dönmesi mucizelere bağlı olan yeşil beyazlı ekip, ligin zorlu deplasmanlarından Antalya’da tarihi bir galibiyet aldı. Bu galibiyet yoğun bakım ünitesinde olan Timsah’ı tekrar hayata döndürdü. Kalp atışı tekrar başlayan Bursaspor’un önümüzdeki hafta Bursa’da oynayacağı Göztepe maçı gerçekten kelimenin tam anlamıyla tarihi bir mücadele olacak.

Dün akşamki Antalyaspor maçında kim nasıl oynadı, kem ne yaptı konularına hiç girmeye gerek yok. Bu tür maçlarda kimin ne yaptığının önemi yok, maçın sonucu önemlidir. Haftalardır zaten Bursaspor bu tür maçlar oynuyor. Özellikle direk rakipler olan Akhisar ve Erzurum maçları kazanılsa bugün çok daha farklı durumda olabilirdik. Ancak gelinen noktada Antalya’da alınan üç puanın önemi büyük.

Şimdi önümüzdeki hafta Bursa’da Göztepe maçı tam kader maçı olacak. Burada yönetim ve taraftara büyük görev düşüyor. Yılladır görevini yapamayan yönetimin bu kez doğru adım atarak bilet fiyatlarını çok aşağılara çekecektir. Buna inanıyorum. Yeşil beyazlı taraftarlar da tribünleri doldurarak, hatta seyirci rekoru kırarak Göztepe maçı alınacak ve kümede kalma yolunda önemli bir adım atılacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.