Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayaller Süper Lig gerçekler play- off

Yazının Giriş Tarihi: 14.07.2020 01:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.07.2020 01:05

Lamı-cimi yok bu işin. Süper Lig, hiçbir takıma altın tepside sunulmaz. Hedefin üç puansa çıkarsın sahaya, aslanlar gibi oynar alırsın. Eğer alamıyorsan, tıpkı bugün olduğu gibi, işini mucizelere bırakırsın.

Geçen hafta, aman aman futbol oynamasa da, galip gelmeyi bilmişti Bursaspor. O maçta, takımın inanmışlığını görmüştüm. Hep bir kişi fazla oynar gibiydi, bitiş düdüğüne kadar mücadeleyi hiç bırakmamıştı Timsahlar. Ama bu hafta?  Geçen haftaki hırsı göremedim takımda,  o hep bir fazla oynar görüntüsü yoktu sahada. Bugünkü beraberlikle,  Süper Lig’e doğrudan çıkmak için bir atımlık barutunu tüketti Bursaspor.

Bursaspor’un, Süper Lig vizesi için Hatay’ı deplasmanda en az üç farklı yenmesi ve önündeki üç rakibinin( Erzurumspor, Adana Demirspor ve Akhisar) mağlup olması gerekiyor. Futbol’da “olmaz yoktur” iyi bilirim ancak ligi ikinci bitirip doğrudan Süper Lig’e çıkmak nerdeyse Kaf Dağı’nın ötesinde  Timsahlar için.

Eğer, Bursaspor hâlâ umudunu ayakta tutuyorsa bu tamamen kaleci Çağlar’ın başarısıdır. İki golü de çok kötü yedi Çağlar ama özellikle ikinci yarıda kalesinde devleşti. Penaltı haricinde üç pozisyon daha çıkartarak adeta sırtladı takımını. Allah nazarlardan saklasın Türk Futbolu’nun çok iyi bir kaleci kazandığını düşünüyorum.

Ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek Süper Lig’e çıkma başarısı elde eden Hatayspor’u tebrik ediyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.