Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayal kırıklığı

Yazının Giriş Tarihi: 01.10.2018 13:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.10.2018 13:47

Bursaspor, Sivasspor deplasmanında beni öyle yanılttı ki sormayın. Maç öncesindeki yazımda Bursaspor kaybetmez demiştim. Ama ben yeşil beyazlıların bu kadar etkisiz olabileceğini hiç düşünmemiştim. Ki her maç üstüne koyuyor deyip bu takımdan umutluyum başlığı bile atmıştım.

Bursaspor, sezonun en kötü futbolunu oynadı. Pozisyonu yok. Ligin en çok gol yiyen takımlarından biri Sivasspor. Aynı zamanda kolay gol yiyen takımlarımdan. Ama bu kadar kötü oynarsanız gol atamazsınız.

Saivet sakatlanıp çıktıktan sonra on numara pozisyonuna geçen Tunay, peş peşe iki pozisyon üretti. Tam on numara için ideal adam Tunay derken Samet hoca tuttu Tunay’ı oyundan çıkarttı. Maçta sakatlandı da çıkartıldı sandım ama öyle bir şey olmadığını öğrendim. Furkan’ı oyuna almak tamam ama Tunay asla oyundan çıkmazdı.

Görüyorum ki Samet hocanın arayışları devam ediyor. On numara pozisyonu için Saivet’e gelinceye kadar çok oyuncu var takımda. Tunay, Furkan ve Umut Nayir. Bence Saivet Aytaç’ın yanında iki yönlü oyunu oynamalı.

Aytaç demişken, rakibe yaptığı hareket centilmenlik dışı ve kırmızı kartlıktı. Halis Özkahya sarı gösterdi. Aytaç’ın sinirlerine hakim olması gerekiyor. Aytaçla birlikte oymayan Badji sahanın en kötüsüydü. Dinlendirilmeli diye düşünüyorum.

Umut Meraş haricinde beğendiğim bir oyuncu da yoktu. Gerek takım halinde gerekse bireysel anlamda Umut haricinde büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.

Robinho maçın yıldızıydı. Ne hareketler yaptı, hayranlıkla izledik. Güzel futbolunu iki güzel golle de süsledi. Her iki golde Okan’ın çıkarabileceği toplar mıydı bilemiyorum ve yorumu size bırakıyorum.

Sivasspor kalecisi Ali Şaşal’ın ilk yarıda yaptığı iki büyük hata al da at dercesine hatalardı. Ama Bursaspor değerlendiremedi. Yazık şu deplasmandan en az bir puan almalıydı yeşil beyazlılar. Ama siz bu kadar kötü olursanız ne gol bulabilirsiniz ne de puan alabilirsiniz.

Bu maç ders olmalı. Hatalardan ders çıkarmak gerekiyor. Takım kurgusunda ve oyun içinde doğru giden bir şeyler yoksa hamleleri de doğru yapmak gerekiyor. Sanırım bu maçı Samet hoca oyuncularıyla birlikte birk ez daha izleyecek. Eminim o zaman ne demek istediğim daha iyi anlaşılacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.