Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Harun da olmasa!

Yazının Giriş Tarihi: 22.02.2015 11:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.02.2015 11:17

 

 

Bursaspor, ilk 5 yolunda dün sahasında Çaykur Rizespor karşısında çok alma çok önemli 2 puan kaybetti.

Maça cezası nedeniyle kapalı kale arkası ve maraton tribünündeki taraftarlarından ve kart cezalıları Şener ile golcüsü Fernandao’dan yoksun çıkan Bursaspor, aslında maça iyi başladı. Daha 11.dakikada Bakambu fırsatçılığını konuşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Ancak golden sonra gereksiz yere oyunu çok fazla kendi sahasında kabul eden yeşil beyazlı ekip, kalesinde tehlikeler görmeye başladı. İlk 45 dakika içerisinde kaleci Harun iki net pozisyonda kalesinde adeta devleşti ve rakibe gol şansı tanımadı. Bursaspor hücumda ise Volkan ile 2 net fırsatı cömertçe harcadı.

İkinci yarıya da Bursaspor iyi başladı ancak 52. dakikada inanılmaz bir hata Çaykur Rizespor’a beraberliği getirdi.

Çok ama çok basit bir gol..

Golün şaşkınlığı bitmeden 57. dakikada bu kez Timsah’ı adeta sahasında beraberliğe oynamaya mahkum edecek hareket geldi.Serdar-Kweuke mücadelesinde rakip yerde kaldı, hakem önce elleriyle ‘devam’ dedi sonra aniden düdüğünü çalıp penaltıyı verdi ve Serdar Aziz’i de kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.Kweuke penaltı atışında topu üstten dışarı atarken yeşil beyazlılara da derin bir oh çektirdi.

Sahada çok erken 10 kişi kalan Bursaspor, inanılmaz bir şekilde geriye yaslandı. Duran toplarda rakip kalede etkili olmak isteyen Bursaspor, bu fırsatları kullanamazken, 71’de korner atışında gelen topta arka direkte bomboş kalan Ozan Tufan’ın mutlak golü kaçırması inanılır gibi değildi.

İlk yarıda yaptığı kurtarışlarla takımına ve teknik heyete güven veren Harun Tekin ikinci yarıda da çok kritik 2 kurtarış yaptı. Hele hele 90.dakikada Sercan’ın karşı karşıya kaldığı pozisyonda adeta kalesinde devleşti.

Sonuçta Bursaspor, Başakşehir’in kazandığı haftada sahasında 2 puan kaybederek dördüncülükten beşinciliğe indi. Bugün Trabzonspor’un da deplasmanda Kasımpaşa’dan 3 puan alması halinde Timsah haftayı 6.sırada kapatacak. Ligin bitimine daha çok var ancak, bu tür puanlar ileriki haftalarda çok ama çok aranacak. Bu nedenle her puanın, her galibiyetin önemi çok büyük. Dün iki puan kaybedildi ama ikinci yarıdaki oyuna da bakarsak belki de Bursaspor 1 puan kazandı. O da kaleci Harun Tekin’in eseri. Sonuçta dün kalecimiz 1 puanı aldı, sahadaki oyunculardan ise 3 puanı getirecek hamle gelmedi.

Teşekkürler Harun..

Son iki haftada sergilediği performans ile kalesinde büyüyor. Takım arkadaşları da ona ayak uydurduğunda Bursaspor ligi hak ettiği yerde bitirecektir.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.