Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hakkını helal et İbrahim Doğan

Yazının Giriş Tarihi: 10.09.2017 00:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.09.2017 00:04

4 Eylül bayram günü gazetelere bir haber düşer…

“Bursa'da, Uludağ'ın zirvesinde bulunan Kilimli Göl'ünde boğulma tehlikesi geçiren 14 yaşındaki Burak Uygun'u, bir arkadaşıyla birlikte suya atlayıp kurtaran 25 yaşındaki İbrahim Doğan, boğularak yaşamını yitirdi...

Uludağ'ın zirvesindeki Kilimli Göl kıyısında kamp kuran Uygun ailesinin çocukları Burak, bugün öğle saatlerinde serinlemek için suya girdi. Yüzme bilmeyen Burak Uygun, bir süre sonra çırpınmaya başladı. Bölgedeki Gözede Köyü sakinlerinden İbrahim Doğan ve yanındaki bir arkadaşı, durumu fark edip göle atladı. Burak Uygun'u kıyıya ulaştıran iki arkadaştan İbrahim Doğan, sudan çıkmayı başaramadı. Kaybolan Doğan'ın kurtarılması için jandarmadan yardım istendi. Bunun üzerine olay yerine JAK'ın yanı sıra Bursa'dan gelen AFAD, NAK, BUDAK ve Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı iki dalgıç polis sevk edildi.

Dalgıç polisler, yapılan çalışmalar sonucu İbrahim Doğan'ın cesedine ulaşıp, sudan çıkardı. İbrahim Doğan'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren Burak Uygun'un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi…”

İşte tanıdığınız ve sevdiğiniz bir kişinin bu şekilde haber olması içinizi bir o kadar daha burkar, İbrahim Doğan 25 yaşında bir gençti yaklaşık on senedir tanırım oğullarım Sedat ve Bülent'in en sağlam arkadaşlarından biriydi oğlum Sedat'ın düğününde en çok koşturanlardan küçük oğlum Bülent'in askere gidişinde yine hep yanı başındaydı İbrahim Doğan, bir arkadaş ve dost canlısıydı koyu bir Bursaspor taraftarıydı oğullarımla birlikte yine maçlarda birlikteydi ve insana güven veren bir yapısı vardı.

İki oğlum da bu habere inanamadı onlar için inanılmaz büyük bir acıydı ömürlerinin sonlarına kadar içlerinde taşıyacakları bu elim ayrılık bu gün psikolojilerini de bozacaktır. Mutlaka Bülent'in Asker olması onu daha derinden etkileyecektir mutlaka ve onların paylaşım sitelerine yansıyan duyguları ise bizleri de etkiliyor muhakkak.

Bülent Koyuncu: “Kardeşim ben hala inanamıyorum senin Vefat ettiğine sanki biri kötü bir şaka yapıyormuş gibi geliyor sen bizim canımızdın nasıl gidersin bu kadar erken be olmadı bu İbo olmadı vallahi olmadı diyecek hiç bir şey bulamıyorum...  Mekanın cennet olsun güzel kardeşim benim

Bu fotoğraf gibi dünyam karardı be!”

Sedat Koyuncu: “O cennetliktir. benim kardeşim herkese koşardı kendini hiç düşünmez ama herkesi düşünürdü ve öyle gitti bir çocuğun canını kurtardı kendi canını hiçe saydı şehitlik mertebesine yükseldi diyor hocalar o benim kardeşimdi o koştu herkesin işini yaptı herkese yardım etti ama ona kimse koşmadı ona kimse yardım etmedi yalnız kaldı Allah’ım, içim alev alev yanıyor. Ne olur rüyalarıma girsin çok özlüyorum onu mekanın cennet olsun aslan kardeşim.”

Kurban bayramında bir çocuğun hayatını kurtarmak için kendi hayatını ömrünün baharında kurban etmiş oldu. Kelimelerin yetersiz olduğu durumlar Allah ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin. Mekanın cennet olur İnşallah İbo, gözlerimiz hep seni arayacak ve özleyeceğiz. Ruhun şad olsun...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.