Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hadi şimdi transfer yapmayın!

Yazının Giriş Tarihi: 14.01.2019 00:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.01.2019 00:04

Bursaspor ligin ilk yarısını istediği gibi bitiremedi. Özellikle 17 haftada aldığı beraberliklerle dikkat çeken yeşil beyazlı ekip, gol kısırlığı da çekmesiyle de ön plana çıktı.

Her iki kanatta yer alan oyuncularından istediği verimi alamayan Timsah, golcü konusunda da büyük talihsizlikler yaşadı. Sakho’nun sakatlanması, istenilen verim alınamayan Stancu’nun sözleşmesini feshedip gitmesi ile tek santrfora, Umut Nayir’e kalındı. Genç oyuncu zaman zaman sahne aldı ancak, kanat oyuncularının yetersizliği, topun ceza alanına getirilemeyişi nedeniyle arzulanan galibiyetler ve puanlar alınamadı.

Devre arası kampı Antalya’da yapıldı ve dün itibari ile sona erdi. Teknik Direktör Samet Aybaba, basın ve tüm Bursa spor camiası ligin ilk yarısının son haftalarından bu yana ‘Bu takıma transfer şart. Bir golcü ve iki kanat alınmalı’ fikrinde birleşirken, yönetimin tutarsızlığı ile talip olunan oyuncular sezon başında olduğu gibi yine elden kaçıyor.

Bursaspor kulüp Başkanı Ali Ay, “Transfer tahtası açılsa bile transfer yapmayabiliriz” diye bir açıklama yaptı.

Şimdi, Antalya’da oynanan üç hazırlık maçı sonrası bende kendisine şunu söylüyorum:

“Hadi transfer yapma da görelim..”

Bu takım her haliyle transfer diye bağırıyor. Zamanla harekete geçin ve Samet Hoca’nın belirlediği isimlerle bir an önce görüşün.

Yoksa o listedekilerin hepsi elden kaçacak ve sizde mecburen ‘menajerlerin’ eline düşeceksiniz. Sonuçta Bursaspor’u daha fazla zarara uğratacaksınız.

Bu inat kimseye bir şey kazandırmaz, Bursaspor’a kaybettirir.

İçerde Fenerbahçe, deplasmanda Kayseri ve sonra içeride A.Konyaspor maçları. Puan durumunu da göz önüne alın ve kaybedilecek iki maçla sadece 6 puan kaybedilmeyeceğini, özgüveni giden takımın ne durumlara düştüğünü son iki yılda gördünüz.

Bizden son çıkış öncesi uyarması.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.