Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeytin Dalı Harekatı için Uşak’ta okuma kampanyası başlatıldı

Uşak’ta u üniversiteli gençler Zeytin Dalı Harekatı’nın başarıyla sonuçlanması için Fetih Suresi okuma kampanyası başlattılar. vatandaşlardan Mehmetçik’e dua etmelerini istediler.Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye’nin Afrin bölgesinde...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 19:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 19:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zeytin Dalı Harekatı için Uşak’ta okuma kampanyası başlatıldı

Uşak’ta u üniversiteli gençler Zeytin Dalı Harekatı’nın başarıyla sonuçlanması için Fetih Suresi okuma kampanyası başlattılar. vatandaşlardan Mehmetçik’e dua etmelerini istediler.

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye’nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’lı teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"nın zaferle sonuçlanması için Uşak’ta Fetih Suresi okunma kampanyası başlatıldı.

AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkanlığı, Üniak Uşak Tiritoğlu parkında stant açarak vatandaşları "Fetih Suresi Zinciri"ne katılmaya davet etti.

Uşak Üniak Başkanı Ferit Delikan, kahraman askerlerimize Zeytin Dalı Harekatı’nda manevi destek amaçlı başlatmış oldukları kampanyada 10 bin Fetih suresinin okunması hedeflediklerini açıkladı.

Daha önce de Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Afrin’deki "Zeytin Dalı Harekatı"nın zaferle sonuçlanması için tüm yurt genelinde 90 bin camide yatsı ile sabah namazı öncesi ve sonrasında Fetih Suresi okunmasına harekat sona erene kadar devam edileceğini bildirmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.