Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yavru kedilerin bakımı için tezgah kurup satış yaptılar

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Yaşları 7 İla 12 Arasında Değişen Çocuklar Mahallelerinde Yeni Doğum Yapan Kedinin Yavrularına Mama Almak İçin Sokağa Tezgah Açıp Satış Yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2019 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2019 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yavru kedilerin bakımı için tezgah kurup satış yaptılar

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşları 7 ila 12 arasında değişen çocuklar mahallelerinde yeni doğum yapan kedinin yavrularına mama almak için sokağa tezgah açıp satış yaptı.

Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Bağlık Mahallesi Erdemir Lojmanları’nda yaşayan çocuklar mahallerinde yeni doğum yapan kedinin yavrularının bakımı için çalışma başlattı. Yaşları 7 ila 12 arasında değişen çocuklar yavru kedilere süt ve mama alabilmek için mahallelerindeki sokağa kartondan tezgah açıp evlerinde kullanmadıkları süs eşyaları, kırtasiye malzemeleri ve bazı yiyecekleri satmaya başladı. Çocukların bu örnek davranışını gören vatandaşlar ise ürünlerden satın alarak destek olmaya başladı. Kedi yavruları için yaklaşık bir haftalık süt ve yiyecek parası toplayan çocuklar, yavru kedileri okullar açıldığında harçlıklarını biriktirerek beslemeye devam edeceklerini belirtti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.