Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vekil Şeker ve Başkan Köşker projeleri değerlendirdi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Gebze’de hayata geçirilen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2017 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2017 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vekil Şeker ve Başkan Köşker projeleri değerlendirdi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Gebze’de hayata geçirilen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Gebze’de hayata geçirilen ve proje aşamasında çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gebze Belediyesi hizmet binasında bulunan toplantı salonunda gerçekleşen projelerin değerlendirildiği toplantıya Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran, başkan danışmanı Şakir Bitmez ve ilgili birim müdürleri katıldı.

Gebze’de hayata geçirilecek olan projelerin tek tek değerlendirildiği toplantıda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e desteklerinden ötürü teşekkür etti. Gebze’de hayata geçirdiği projeler için Başkan Köşker’i tebrik eden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker,“Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada, Gebze’nin menfaatine olan tüm çalışmalarında Gebze Belediye’sinin yanında olacağız” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.