Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Yerlikaya’dan şehit ailelerine ziyaret

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya eşi Hatice Nur Yerlikaya ile birlikte şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.Şehit Er İbrahim Halil Çetinkaya’nın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Vali Yerlikaya ve Hatice Nur Yerlikaya, şehidin Babası Mehmet Çetinkaya...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2017 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Yerlikaya’dan şehit ailelerine ziyaret

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya eşi Hatice Nur Yerlikaya ile birlikte şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Şehit Er İbrahim Halil Çetinkaya’nın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Vali Yerlikaya ve Hatice Nur Yerlikaya, şehidin Babası Mehmet Çetinkaya ve Annesi Meliha Çetinkaya’ya sabır ve şehidimize Allah’tan rahmet dilediler.

Vali Yerlikaya, ziyaretleri kapsamında, Şehit Öğretmen Mahmut Esen’in eşi Güler Esen ve ailesi, Şehit Piyade Uzm. Çvş. Ahmet Bozkurt’un ailesi Ali ve Rabia Bozkurt, Şehit Sözleşmeli Er İbrahim Halil Çetinkaya’nın ailesi Mehmet ve Meliha Çetinkaya, Şehit Polis Ertuğrul Polat’ın ailesi, Şehit Uğur Kutku’nun ailesi, Şehit Özel Harekat Polisi Mehmet Demir’in ailesi, Şehit Özel Harekat Polisi Seyit Ahmet Çakır’ın ailesi, Şehit J. Uzm. Çvş. Adem Özen’in ailesi, Şehit Polis Memuru Hüseyin Gümüş’ün eşi Didar Gümüş ve ailesi, Şehit Polis Memuru Sinan Kızıl’ın eşi Yeter Kızıl ve ailesini ziyaret etti.

Daha sonra hac vazifesini yerine getiren şehit ailelerini ziyaret eden Vali Yerlikaya, “İcra ettiğiniz hac vazifenizi sağlık ve afiyetle tamamlayarak ailenize, sevdiklerinize ve şehrinize kavuştunuz. Yerine getirdiğiniz bu kutsal görev dönüşünde sizleri ziyaret etmek ve dualarınızı almak istedik. Allah ibadet ve dualarınızı kabul etsin. Sizlerden başta şehitlerimiz olmak üzere, bütün güvenlik güçlerimize, askerimize, polisimize milletimize ve ülkemize dua bekliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Makamları Ali olsun. Sizlere de bundan sonraki yaşantınızda sağlık ve afiyetler diliyoruz” dedi.

Şehit aileleri ziyaretlerinden dolayı Yerlikaya’ya teşekkür ederek dua okudu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.