Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Çakacak öğretmenlerle buluştu

Eskişehir Valisi Habip Edip Törehan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda düzenleneni mahalle muhtarları toplantısı sonrasında okul öğretmenleriyle bir araya geldi.Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir görev olduğunu kaydeden Vali Çakacak,...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2017 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Çakacak öğretmenlerle buluştu

Eskişehir Valisi Habip Edip Törehan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda düzenleneni mahalle muhtarları toplantısı sonrasında okul öğretmenleriyle bir araya geldi.

Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir görev olduğunu kaydeden Vali Çakacak, "İnsanlarımızın en iyi şekilde yetiştirilmesini ve onların iyi bir eğitim almalarını sağlayan öğretmenlerimiz bizim için çok değerlidir” şeklinde konuştu.

İnsanların önemli mevkilere ve makamlara öğretmenleri sayesinde geldiğini hatırlatan Vali Çakacak, “Türkiye’nin uluslararası alanlarda daha çok başarılı olmasını istiyorsak, bu öğretmenlerimizin yetiştireceği başarılı gençler sayesinde olacaktır. Çocuklarımızın iyi yetiştirilmesinde, ileriki hayatlarında faydalı bir insan olmasında öğretmenlerimizin önemli görevi vardır” ifadelerini kullandı.

Okulun öğretmenler odasında, öğretmenlerle bir araya gelen Vali Çakacak, bundan önce çalıştığı yerlerde sık sık okul ziyaretleri gerçekleştirdiğini, öğretmen ve öğrencilerle yakından ilgilendiğini söyledi.

Milli şuur içerisinde yetiştirilen çocukların, vatanına, milletine ve bayrağına her zaman sahip çıkacağını belirten Vali Çakacak, “Yüzyıllardır bu toraklarda kardeşçe birlik ve beraberlik içerisinde yaşayan Türk milleti olarak bizler, her zaman birbirimize sahip çıkmalıyız. Farklılıklarımızı zenginliğimiz olarak görmeli, milli birliğimizin ne kadar büyük bir güç olduğunu çocuklarımıza her zaman anlatmalıyız. Çocuklarımıza sevgiyi ve saygıyı öğretmeli, onların insanlara sevgi penceresinden bakmasını sağlamalıyız” dedi.

Daha sonra Vali Çakacak, öğrenciler tarafından hazırlanan el işi sergisini gezdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.