Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tepebaşı Belediyesinden belediye personeline tehlikeli madde eğitimi

Tepebaşı Belediyesi birimlerine yönetmelik kapsamına giren tehlikeli maddeler ile ilgili bilgilendirme eğitimi verildi.Tepebaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü,...

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2018 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tepebaşı Belediyesinden belediye personeline tehlikeli madde eğitimi

Tepebaşı Belediyesi birimlerine yönetmelik kapsamına giren tehlikeli maddeler ile ilgili bilgilendirme eğitimi verildi.

Tepebaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, merkez bina temizlik ve genel hizmetler ile havuz personeline, kullanılacak ve kullanılması muhtemel ilgili yönetmelik kapsamına giren tehlikeli maddeler ile ilgili bilgilendirme eğitimi verildi. TMGDTM firması yetkilisi Güvenlik Danışmanı Mehmet Ali Böcü’nün belediye encümen salonunda verdiği eğitim ile karşılaşılacak riskler ve önlemler konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Eğitim sonucunda personeller, yönetmeliğin detayları ve yapılması gereken iş ve işlemlerle ilgili bilgi aldı. Tepebaşı Belediyesi’nin yürüttüğü hizmetler dolayısıyla edinilmesi gereken belge ve sertifikalar da eğitimle belirlendi.

Eğitim çalışması hakkında bilgi veren yetkililer, Tepebaşı Belediyesi çalışanlarının sağlığını ön planda tutan bir anlayışla, bu kapsamda yapılan tüm çalışmalarda öncü olmaya ve ilgili yönetmelikleri titizlikle takip ederek, hayata geçirmeye devam edeceğini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.