Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tedavi sürecinde yazdığı şiirler kitap oldu

TEDAVİ SÜRECİNDE YAZDIĞI ŞİİRLER KİTAP OLDU

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2020 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2020 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tedavi sürecinde yazdığı şiirler kitap oldu

Şanlıurfa’da korona virüse yakalanarak hastanede tedavi altına alınan Şair Sait Kendirci, yaşadıklarını ve karantina sürecini mısralara dökerek yazdığı şiirler kitap oldu.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşayan 55 yaşındaki Sait Kendirci yakalandığı korona virüs salgınını yenerek, ortaokul çağından beri yazdığı şiirlerine tedavi gördüğü Suruç Devlet Hastanesi’nde devam etti. Ortaokul çağından itibaren şiir yazan Kendirci, ayakkabı tamirciliği ile başladığı mesleğini dikiş makinesi tamircisi olarak devam ediyor. Bugüne kadar 400’den fazla şiir yazan Kendirci, şiirlerini 2014 yılında çıkardığı "Şafak Vakti" adlı kitapta topladı. Dikiş makinesi tamiratı yapan Kendirci, ilham geldiği zaman elindeki işi bırakarak şiir yazdığını söyledi.

Yaklaşık 3 ay önce testinin pozitif çıkması üzerine hastanede tedavi altına alınan Kendirci, "Hastane duvarları ne kadar sıkıcı, bazen feryatlar olur ne kadar ürkütücü, baş koyduğum bu yastık hep tüketiyor gücü. Bekliyorum doktorum belki eder taburcu" mısralarını dile getirdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.