Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TARSİM Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Tarım sigortalarının tanıtımı, yaygınlaştırılması ve 2018 yılında yapılan değişiklikler kapsamında Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi A.Ş. Bursa Bölge Müdürlüğü tarafından TARSİM Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.Bilecik Hayme...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TARSİM Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Tarım sigortalarının tanıtımı, yaygınlaştırılması ve 2018 yılında yapılan değişiklikler kapsamında Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi A.Ş. Bursa Bölge Müdürlüğü tarafından TARSİM Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Bilecik Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki toplantıya; Bilecik İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Bilecik İl Müdür Yardımcısı Erkal Gedikli ve TARSİM Bursa Bölge Müdürü Oktay Çakıroğlu, Bilecik Şube Müdürleri ile Bilecik İl Müdürlüğü personeli katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Bilecik İl Müdürü Yıldız,"Doğal afetlere açık olan tarımsal üretimde çiftçilerimize tarım sigortasının önemini yapacağımız çiftçi toplantılarında ve TİD (Tarımsal İşletme Danışmanlığı) ziyaretlerinde anlatmalıyız. Sigortalama zamanı önemli olduğundan personelimiz tarafından gerekli bilgilendirmeler zamanında yapılmalıdır. TARSİM tek merkez olarak çiftçinin doğal afetler karşısında güvencesi konumundadır. Çiftçilerimizin başka bir birimden bu afetler karşısında herhangi bir talepte bulunma durumları artık yok. Ürünlerine sigorta yapmaları kaydıyla Tarsim zararları giderme noktasında tek çıkış noktasıdır. Artık başka bir yerin hasar tespiti veya bu kayıpların giderilmesiyle ilgili çalışmasına gerek kalmadı. Ayrıca bu sene Genç Çiftçi ve Kadın Çiftçilerimize tanınan pozitif ayrımcılığı da yerinde bir karar buluyorum" ifadelerine yer verdi.

TARSİM Bursa Bölge Müdürü Oktay Çakıroğlu, yaptığı sunum ile Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi’nin işleyişi, 2018 yılı uygulamaları ve değişiklikleri ile İlçe Bazlı Kuraklık Verim Sigortası ve genel şartları, tarife ve talimatlar, poliçe düzenlerken dikkat edilmesi gereken hususlar ile ilgili bilgi vermesinin ardından toplantı sona erdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.